Nincs kommentár a Fidesz részéről a Momentum Mozgalom sikeréről, és persze a szervezetről, magáról sem. Kósa Lajos szerint az ellenzék a hibás, amely hátraarcával mindenkit átvert.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Kupaklala pár napja még arról hablatyolt, hogy biztos nem megy az aláírásgyüjtés, azért hazudják, hogy megtámadták a gyüjtőket. Nem lett igazad Lala!!!
papa.49
Ha itt valaki valakiket átvert AZOK TI VOLTATOK, VAGYTOK KUPAKLAJA!!!
1magyar
Az ellenzéknek az a dolga, hogy észretérítse a kormányt a túlkapásokban. Őket ezért fizetjük.
elnyomott
Mi köze hozzá? Ez a budapestiek dóga, nem???
Béla333
Csak úgy nagyon halkan súgom meg, hogy abban kivételesen igaza van Kósának, hogy nem is olyan rég az LMP-s Csárdi Antal kivételével a teljes ellenzék is megszavazta az Olimpiai pályázat benyújtását:

""Az ellenzéki pártok vezetői gyors sajtótájékoztatót tartottak a közgyűlés megkezdése előtt, amelyen kiderült, hogy az MSZP és a Jobbik fenntartásokkal ugyan, de támogatja az olimpia megrendezését, míg az LMP a főváros jelenlegi gazdasági helyzetében inkább vágyálomnak tartja azt."
"A beszédek végén a fővárosi közgyűlés 25 igen, 1 tartózkodás (Gy. Németh Erzsébet, DK), és 1 ellenszavazattal (Csárdi Antal, LMP) megszavazta, hogy támogatja a 2024-es budapesti olimpia megrendezését."
index.hu/belfold/budapest/2015/06/23/kell-e_olimpia_-_most_dont_a_fovaros//

Csak az LMP mondta már akkor is, hogy ezt azért nem kellene!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.