Ron Werber a 168 Órának adott interjúban az ellenzéket kritizálta, amiért annak pártjai nem képesek összefogni. Szerinte Orbán Viktor már komolyan tart a Jobbiktól, az embereknek pedig elegük van az üzenetekből és az ígérgetés már nem érdekli őket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Orbán szinte minden tettében a népünk ellen működik. Szerintem kimeríti a nemzetellenes bűntettet! Az ország szégyene, ő és a bandája.
quadrocopter
Ron jól látja, nyögve nyelős minden összefogási kísérlet!
Manhattan
Orbán szinte minden tettében a népünk ellen működik. Szerintem kimeríti a nemzetellenes bűntettet! Az ország szégyene, ő és a bandája.
Béla333
A cikkből:
"„Az igazi sztori, hogy az elbukott 2018-ról szóló képzetet olyan ellenzéki politikusok terjesztik, akiknek személyes érdekük fűződik ahhoz, hogy semmi se változzon. Őket csak saját ambícióik érdeklik, sokkal kevésbé az, hogy megpróbálják győzelemre segíteni a pártjukat és szövetségeseiket, hogy dolgozzanak a kormányváltásért” – állította."

És a HVG-ből:
"„Találkoztam néhány hónapja Ferivel, teljesen ki volt akadva Kerék-Bárczyra. Azon háborgott, hogy Szabolcs mit képzel, amikor azt írja, hogy ő [mármint Gyurcsány – a szerk.] nem is akar nyerni, és egyetlen célja, a többi baloldali párttól minél több szavazatot elszipkázni, hogy a következő ciklusban ő dominálja a baloldalt. Majd rátért a 2018-as választás boncolgatására, ami szerinte teljesen esélytelen, 30-40 helyen lehet a Jobbikkal együtt legyőzni a Fideszt. Addig azonban a DK-n és az MSZP-n kívül az összes kisebb pártot el kell takarítani, a két nagyobbnak meg koordináltan kell indulni, hogy eldőljön, ki lesz az ellenzék vezetőereje.”
Mindezt egy szocialista körökben fontosnak számító politikus meséli, de hasonló élménybeszámolót más MSZP-sektől és a baloldalhoz tartozó értelmiségiektől is módunkban állt meghallgatni."
hvg.hu/itthon/20170118_baloldal_miniszterelnokjelolt_botka_gyurcsany_kaosz
Béla333
Ennek a Ron Werbernek is elment az esze, ha mégegyszer ezzel az MSZP-vel szóba áll:

"Ron Werber: Molnár adjon hálát Istennek, hogy nem beszélek
Molnár Zsolt adjon hálát Istennek minden egyes napért, amikor nem nyitom ki a számat – üzente az Indexen keresztül az MSZP korábbi kampányfőnökének Ron Werber.

Az Izraelben élő politikai tanácsadó, miután a telefonbeszélgetés során többször is megismételte a fenyegető mondatot, azt mondta: az az MSZP-ben terjedő pletyka ugyan nem igaz, hogy ütésváltásra is sor került volna kettejük között, de az tény, hogy kőkemény vita zajlott le a Jókai utcai székház irodájában, amikor márciusban információt kaptak Rogán Antal lakásügyéről. Werber azonnal használni akarta a muníciót, Molnár viszont meg akarta akadályozni a „negatív kampányt”."
index.hu/belfold/2014/05/14/ron_werber_molnar_adjon_halat_istennek_hogy_nem_beszelek/
Béla333
Remélem van menetrend arra is, ha bizonyítékkal derülne ki 2 hónappal a választások előtt hogy ki lopta el a 4-es metró milliárdjait...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.