Több markáns véleményt is mondtak a vásárlók lapunknak annak kapcsán, hogy a kormány ismét a külföldi boltláncok megregulázására készül. Összegezve az elhangzottakat: a vevők többségét nem az érdekli, hogy milyen az általuk megcélzott üzlet tulajdonosa, inkább az a fontos számukra, hogy bolt a közelükben és tiszta legyen, továbbá megfelelő választékot kínáljon, korrekt árakkal. Riport.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,nem a napi fogyasztási cikkeket forgalmazó nagy áruházláncok - mint például az Aldi és a Lidl - megsarcolása a célja, hanem a fogyasztók és a munkavállalók érdekeinek védelme."
Munkavállalók érdeke??? Az cseppet se zavarjon, hogy a Lidl és az Aldi fizet a legjobban a dolgozóinak. A CBA valahol a végén kullog. Ha majd a fogyasztónak nem tetszik valamelyik multi, akkor megbünteti azzal, hogy nem ott vásárol. De ez nem így van. Ez jelent nektek valamit?
Aki Én
...gondolom pontosan tudjátok, ezért jöttök aljas módszerekkel. A CBA nem tudta megnyerni a vevőket, mert a nemzeti duma nem elég. Minőség és korrekt árak kellenének. De a szakmai munkához most is segg hülyék vagytok. Marad megint a tetűség, a fentről belenyúlás. Vagyis a maffia módszerek A versenyben mindig alulmaradtok, ezért egyszerűen elvesztek mindent, mindenkitől.
Eladott Ország
@Aki Én: 24.hu/belfold/2014/12/04/tobb-szaz-millios-kocsi-a-cba-vezetosegi-parkolojaban/
a CBA-elnök Baldauf László kocsija: neki egy Porsche-terepjárója van. A BLZS-55 rendszámú autó tulajdonosáról csak találgatnak, van, aki szerint valamilyen Balázsé lehet, mások Baldauf Zsuzsanna nevét látják bele. Az autó 887 lóerős, 2,8 másodperc alatt gyorsul százra. Eddig körülbelül 800 darab lelt gazdára a világon. A legalapabb verziója is körülbelül 900 ezer dollárba (körülbelül 226 millió forint) kerül. A rongyrázásra telik csak béremelésre, meg minőségi árúra és korrekt árra nem. NER szektatag.
Eladott Ország
"Lázár János mindenhez is értő miniszter és Varga Mihály szófogadó könyvelő benyújtotta a
kormánynak azt a javaslatcsomagot, amelynek egészen nyugodtan lehetne az a munkacíme,
hogy „Hogyan szívassuk meg még a jelenleginél is jobban a családanyákat, családapákat,
különös tekintettel a vidéken élőkre”. Mindezektől még pontosan olyan drága lesz a félig rohadt alma és a lejárt szavatosságú kefír a nemzeti boltokban, mint eddig és a legtöbb falusi kisbolt tulaja a legközelebbi hiperszuperben fogja beszerezni az árukészletét, hogy aztán jókora haszonnal eladja a faluból kimozdulni nem képes embereknek – de amennyiben nagyon visszafogott árréssel dolgozik, akkor is rá kell tennie a rezsit és a hasznot ­, viszont jó esély van arra, hogy fel lehessen verni az árakat. Amit mi fogunk kifizetni. Járulékos haszonként ki lehet nyírni az ellenzéki médiát úgy, hogy egy pillanatra sem esik róluk szó, ráadásul a nép addig is elfoglalja magát valamivel, ameddig meg nem indulnak a migránsok. Még mindig jobb, mintha Farkas Flóriánról, Simonka Gáborról, Rogán Antal Cecíliáról, Szijjártó Péterről, Vajna Andrásról, Mészáros Lölöről, vagy Tiborcz Istvánról csacsognánk. Mert jönnek a választások. Hát nem? Hát de."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.