414 milliárd 937 millió forint támogatást kapott az öt látványcsapatsport – a labdarúgás, a kézilabda, a kosárlabda, a vízilabda és a jégkorong – derül ki a 24.hu-nak megküldött adatokból.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez az, csak oljenek meg tobb penzt a botlabuakra...
Nincs meg lenn egeszen Magyarorszag a Mariana arok feneken,...
Nem tudom, mi kell meg ahhoz, hogy valaki azt mondja,: ELEG!?
eszegfu
Összefüggésében is érdemes átgondolni... 2015-ben 107 milliárd, mig 2016-ban közel 415 milliárd Ft-tól "esett el" a költségvetés, vagyis 1 év alatt majdnem a 4x-re nőtt! Az 5 látványsportból a labdarugás az egész összegnek a felét kapta.Tehát -- többet között -- ezért is kell uj adókat "kreálni", mert egyre nagyobb lyuk keletkezik a bevételeknél. Az EU 2017. jun. 30-ig járult hozzá a TAO sportcélu felhasználásához. Már most kéri az NGM, hogy változtatás nélkül járuljanak hozzá a TAO pénzek ilyen jellegü felhasználásához, mert "az egészség megőrzésének, a betegség megelőzésének leghatékonyabb eszköze a sport". Ezzel teljesen egyetértek...csakhogy ebben a formában csak az egyes sportági szövetségek (melyeket a törvény látványsportnak nevezett ki) jutnak hozzá, azaz az "élsportolók", vagy a "reménységek". A tömegek, a lakosság pedig egyáltalán nem, tehát nem igaz az eredeti cél!!
dr. prédikátor
Ennek a 414 milliárdnak a harmadát meg ellopták!!!
Hellcat
És ennek majdnem a fele ment el focira a többi eloszlott a maradék 4 sportágra...A kézilabda kevesebb mint felét kapta a focinak...holott kéziben legalább jók vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.