Nehéz lesz megmagyaráznia Rogán Antalnak, hogyan fordulhatott elő az, hogy még be sem adta a letelepedésikötvény-programot lehetővé tevő jogszabály-módosító indítványát, máris megalakult az egyik offshore cég a Brit Virgin-szigeteken. Egy nappal azelőtt jött létre egy offshore cég, hogy Rogán Antal előállt volna a letelepedési kötvénnyel.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Az biz' kizárt dolog!
Készülj Tónó, mert elkapják a tökeidet! :-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
grincss
@lusta: Igazad van Lusta!
Erre nem számítottam! :-)))
Cefi
Tisztelt bíróság! Az úgy volt, hogy horgásztam, kifogtam az aranyhalat, az kérte a három kívánságot. Mondtam, szopjon le. És akkor az közben átváltozott a 11 éves lányommá. Cigány becsületszavamra így történt.

Hát ez ugrott be antika húzásáról. Mert valami ilyesmivel fog előállni az elszámoltatáskor.
namihami
Nem a Koptertonyó a hibás. A bűnös az időeltolódás. ""80 nap alatt a Föld körül"", mint Verne ezt már oly szemléletesen leírta. A Tonyó csak irodalmi műveltségét próbálta fitogtatni. Nem csak Wassalbi meg Tormaycici, végre egy kis Verne Gyula is.
Diákkönytár--12 Ft.
grincss
@namihami: Gondolod, h tudja, h kicsoda Verne?
Ő csak Orbán összesen nevelkedett!
namihami
@grincss: Rossz vagy. Tonyó igenis egy roppant művelt, széles látókörrel és gazdag olvasottsággal rendelkező ember.
Jaaajjj, ezzel az utolsó két pohárral már nem kellett volna megbírkóznom. Ilyenkor jönnek ki belőlem ilyesmik. Sebaj, holnapra kijózanodom, Toncsi meg marad, ami és amilyen volt.
Aki Én
,,Nehéz lesz megmagyaráznia Rogán Antalnak"
Kinek kéne megmagyaráznia???
A nemzeti vej közvilágítás mutyijak hangfelvétele kit érdekelt? kÉT NAPIG SEM VOLT TÉMA, PEDIG HANGFELVÉTEL BIZONYÍTJA A MUTYIT, AMIT EGYÉBKÉNT MINDEN GONDOLKODÓ TUD.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.