KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! f Ajánlom A két barátnő között látványosan megromlott a viszony. Úgy tudni, Szabó Zsófi a keresztfiával sem találkozhat, Sarka Kata megszakított minden kapcsolatot. 2017. 03. 20. 5 0 A Bors úgy tudja, Hajdú Péternek is köze van a viszályhoz. Szabó Zsófi a Frizbiben járt, ahol látványosan kibékültek a tévéssel, miután Zsófi Péterék válásában Kata mellé állt. Ez még rendben lett volna, Zsófi viszont kamerán kívül pletykálni kezdett arról, mit csinál Kata mostanság, állítja egy informátor. A két barátnő között látványosan megromlott a viszony. Úgy tudni, Szabó Zsófi a keresztfiával sem találkozhat, Sarka Kata megszakított minden kapcsolatot.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Jaj, azert valaki most azonnal nyugtasson meg engemet, hogy azert szabo zsofika vallalkozoasszony legalabb a helikopateres roggyantcilikevel meg a szep guluszemu ferjevel nem rugta ossze a port,... Es a lofeju timikevel is csetelnek azert neha , ugye???
Mi lesz most a celebfigyelokkel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.