Parragh László a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökének a feleségéről, Parragh Biankáról. Nem csak publikációs listája rövidebb elődjénél, de arra sem lehet igazán büszke, ahogyan az elmúlt években bekerült a hírekbe. 2014-ben a hvg.hu és a Népszabadság írt arról, hogy Parraghék több cége elmulasztotta a kötelező kamarai tagdíj befizetését. A cégek egyike a Parragh Kft. volt, amelynek az egyik tulajdonosa az egyesült államokbeli offshore-paradicsomban, Delaware-ben bejegyzett International Tiles Connections Corporation. Ennek a kézbesítési megbízottja Parragh Bianka volt – írja a HVG. Mellette még Kocziszky Györgyöt is beválasztották a tanácsba. Mindketten a jegybankelnök fizetésének hatvan százalékára, vagyis havi bruttó hárommillió forintra jogosultak. Nem Parragh az egyetlen közvetlen rokon, aki fontos szerepet tölt be. Szintén a HVG számolt be arról, hogy bár az igazságszolgáltatás a harmadik független hatalmi ág, a bírósági vezetők egy részének kiválasztása...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Teljesen meglepődtem. A főcím alapján mélyszaros lölöre tippeltem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aremy
@Cefi:pedig a mélyszaros az nem lenne összeférhetetlen. míg ennek a parlagi asszonyság maximálisan megfelel.
Cefi
@aremy: Különösen térdvédővel...
volvós
Rohadjanak el a " matolcsy-rokonok " !!
Aki Én
Megfelelő ember a megfelelő helyen.
Egy újabb cölöp teknős.
Aki Én
@Aki Én: Mit jelent a “cölöp teknős”.

- Hát… tudja, amikor az ember egy vidéki földúton haladva meglát egy cölöpöt, melynek tetején egy teknősbéka egyensúlyoz, az egy cölöp-teknős, – magyarázta az öreg paraszt.
Mivel látta a doktor arcán, hogy nem érti a dolgot, tovább magyarázott.
- Tudja, doktor úr, a teknős nem került fel oda csak úgy magától, és az egyáltalán nem az ő helye. Valamint fogalma sincs arról, hogy mit csináljon, amíg ott fenn van, mivel sokkal magasabban van, mint amit képességei megengednek.

És az ember egyébként is elgondolkozik azon, hogy ki volt az a hülye, aki a teknőst oda feltette?
Ez a cölöp teknősök hazája.
Cefi
@Aki Én: Ezt megtanítom az unokámnak is. Többet ér mint a kdnp hit és erkölcstana. Köszönöm.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.