Kikérem magamnak, hogy egy náci eszmékkel kacérkodó párt vezetőjéért kelljen kardoskodnom! Orbán, ezt nem teheted velem! Most lett végleg elegem! ... ... És ez az a pillanat, amikor kötelessége minden magára kicsit is adó demokratának – szégyen ide, szégyen oda – a kikezdett Jobbik-vezér mellé állni. Ugyanis teljesen mindegy, hogy van-e igazságalapja a vádnak, vagy sem, ez magánügy. Csakis rá, a családjára, és, ha van, akkor a harmadik félre tartozik.

Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Mi van Terry csak így úszod meg azt, hogy a választásra felvett pénzt nem tudod vissza fizetni és beállsz a fidesz mellé mocskolódni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Mi van Terry csak így úszod meg azt, hogy a választásra felvett pénzt nem tudod vissza fizetni és beállsz a fidesz mellé mocskolódni?
eugen4402
@Szókrakész: Nem rossz ötlet... Már csak a fékek és ellensúlyok (no és az esélyegyenlőség) miatt is megfontolandó lenne. Lehet, hogy nem vonzana annyi érdeklődőt, mint a közpénzekből finanszírozott Nemzeti Vurstli Vállalkozás, melyben olyan attrakciókban gyönyörködhetnek a nézők, mint a változtatható szárnyállású Fekete Teri, vagy a pénzre lágyuló Zuschlágfürdői Beszélő Papagáj...De ha ez nem elég, akkor lehetne fakultatív tévészékház-gyújtogató emlékesteket is rendezni. Matolcsy alapítványaiból lehetne fizetni a statisztériát.
Cicamama55
@Szókrakész: A "libsihisztit" kivéve osztom a véleményedet!
Szókrakész
@eugen4402: Na ugye!

Azonnal kitörne itthon a kánaán.
Mindkét oldalnak meglenne a hétvégi progi.
Ki templomozna pláza előtt, ki az általad említett, részben már létező(kisvasút, stadionszektás progik) szenthelyekre látogatna el.
Azonnal demokrácia lenne, ha csak nem azon vitatkoznának, hogy kié a nagyobb, kié hosszabb?!?!?!
Itt a kisvasútra, zokogófalra, vagy hagyományőrző estekre gondoltam.
Nem a klasszikus két férfi közötti vitára.
eugen4402
@Szókrakész: Bizony, hogy na ugye..!
Szinte látom, ahogy az egész világon, Venezuelától Burkina Vesszőm-ig szeretett kis hazánkat emlegetnék a népek példaként: "... nézzétek a magyarokat! Azok tudják mi az igazi boldogság, ők tudnak élni!!"... már a könnyeimmel küszködök a meghatottságtól, mi lehetnénk az ETALON...
Csizmás Kond
Ugyan kikéri magának de mégis azzal kardoskodik, hogy mint jó demokrata nácivá kell válni.
...ezek azok akik már mindenek voltak...ahonnan a szál fújt mindig arra fordultak...mert mindegy neki buzi vagy náci vagy akármi most épp jól hangzik és ez a lényeg.
Amúgy aki az ilyen buziterik után kezd pártoskodni annak épp elege van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok