hvg.hu 23 Értékelje a cikket: Köszönjük! "Azért a családdal csak ésszel! Viktor! " - így indította vasárnap esti posztját Simicska Ádám. Miután vasárnap délután előbb a Facebookon Simicska Ádám, majd a hvg.hu-nak nyilatkozva Simicska Lajos fakadt ki, amiért állításuk szerint paparazzik jelentek meg a veszprémi házuk környékén, a nagyvállalkozó fia este két újabb posztot tett közzé a közösségi oldalán. Simicska Ádám, a Nemzet Lapkiadó társügyvezetője előbb feltételezhetően Győri Tibornak (aki Habony Árpáddal közösen a Modern Média Group tulajdonosa, és akit délutáni első bejegyzésében megszólított) üzent. "Azért a családdal csak ésszel! Viktor! " - így indította vasárnap esti posztját Simicska Ádám.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Vazze Simics! (MAr nem becezlek, mert nem erdemled meg!) Boritsd azt a rohadt szarosbilit, mert nemcsak a te csaladod van veszelyben, hanem nagyon sok magyare.
Ha tudsz valamit, ne tartsd vissza, ennel nagyobb kaosz mar ugysem lesz az orszagban.
Desischado
Miért nem borítja ki a szennyest simicska? Már mióta csak hallgat. Igaz, ő is nyakig sáros mindenben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.