Nem a CEU melletti tüntetést szervezőké az ötlet.

Nem a CEU melletti tüntetést szervező Oktatási Szabadságot csoport jelentette be a hídlezárásokat kedden este a Parlamentnél, hanem egy tőlük független jogvédő – olvasható az Index cikkében.

Az Oktatási Szabadságot csoport nem tervezi a hidak lezárását, de amint új akciót szerveznek, arról mindenkit értesítenek.

A hídlezárást Büki Zoltán civiljogi aktivista és a Demokratikus Magyarországért Civil Társaság jelentette be, anno ők alapították meg a Híd A Jövőbe (HAJ) pártot is a cikk szerint.

A bejelentésük értelmében kétóránként fognak lezárni egy-egy fővárosi hidat, a terveik szerint 

- 8 órakor a Szabadság hidat,

- 10 órakor a Lánchidat,

- 12 órakor az Erzsébet hidat

- 14 órakor a Margit hidat

- 16 órakor a Petőfi hidat

zárnák le.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Mindegy hogy ki csinálja, csak történjen végre valami!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Donáld Tramp
Jobbkéz, balkéz, mint a balos 'pártok'... Már most szabadkoznak a qrvaanyázodás miatt...
Béla333
Mindegy hogy ki csinálja, csak történjen végre valami!!
Equus
@Béla333: Vhogy így kezdődött az NDK-ban is...
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/04/04/majd-atmegyunk-a-hidon-ha-viszket/
Vagy pedig újabb győzelem elé néz Orbán? Ha kivágják az országot az Unióból, akkor lesz teljes a siker? A gyere haza fiatal projekt nem jött be. Végiggondolta azt mindenki, hogy mi fog
történni azokkal, akik külföldön dolgoznak, ha hirtelen nem lesznek uniós polgárok és elveszítik azokat a jogaikat, amelyek most megilletik őket? Hm? Akkor jó lesz, megnyugszik mindenki és végre szabadok leszünk? Legfeljebb majd agyonverjük azt a néhány százezer hazakényszerült honfitársunkat, akik megtapasztalták, milyen demokráciában, normálisan élni és hőbörögni kezdenek? Esküszöm, ezt is el tudom képzelni, hogy a másfél millió agyhalott képes lenne nekimenni a saját gyerekeinek, unokáinak is. Viktorért mindent.
Eladott Ország
"És most lehet azt lebegtetni, hogy Franciaország, Németország és 21 másik EU­ tagállam még az idén olyan ultimátumot intéz Magyarországhoz és Lengyelországhoz, amelynek értelmében vagy elfogadják a migránsok rájuk jutó áttelepítési kvótáját, vagy távoznak az Európai Unióból. Lehet most felébredni, hogy az EU­-t nem lehet zsarolni, és hogy az egységnek ára van, hónapokkal a magyar országgyűlési választások előtt attól tartok, ebben simán csúti cigány és bandája, Orbán malmára hajtják a vizet. Mert megint a kibaszott kvótára terelik a figyelmet, holott itt a jogállam hullája évek óta büdösödik. Európán belül."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.