A Fidesz és a Fidelitas a hírek szerint hosszú kommunikációs offenzívára készül, Simicska Lajossal és Vona Gáborral a főszerepben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@eszegfu: A Fidelitasz kb. annyira civil szervezet, mint a CÖF! Mindegyiket pártunk és kormányunk finanszírozza a mi pénzünkből.
A hitelességük meg szót sem érdemel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@eszegfu: A Fidelitasz kb. annyira civil szervezet, mint a CÖF! Mindegyiket pártunk és kormányunk finanszírozza a mi pénzünkből.
A hitelességük meg szót sem érdemel!
eszegfu
@Nessy: Természetesen tudom, hogy mennyire "civil" szervezet, de papiron annak minősül! Csak nekem piszkálja a csőrömet -- különösen most a CEU kapcsán -- hogy elvi dolgok be nem tartásáért pillanatok alatt törölnek a Cégnyilvántartásból más szervezeteket, a Fidelitas pedig mintha a törvények felett állna?! Ezek után nekem senki sem mondja, hogy nem "pofára" megy ez is... miért nem veszi észre a cégbiró, vagy miért nem csináltak valami olyan "szürőt", hogy maga a rendszer leválogatja, akik nem hajtottak végre valamit... hiszen mindent az ügyvéd csak elektronikusan tölthet fel!
Nessy
@eszegfu: Csak, mert!
A hívek értelmi szintjének, és tisztességének ismeretében, nem tényekkel fognak cáfolni, hanem kicserélik a képeket ellenzéki politikusok képeire, meg lesz Soros kép minden mennyiségben.
A kommunikációjuk szinvonala egyenlő lesz egy lepukkant matrózkocsma részeg vendégeinek hajnali szövegeivel.
Pálinkafőző Rézüst
Fideszesék, ez annyira, de annyira dedós szint...,
eszegfu
@Nessy: 15:01 Igaz... ez a "csak, mert" az érvek nélküli kategória... nekünk. A "hiveknek" meg mindegy... a sima, redők nélküli agyukba ugysem lehet semmivel sem "barázdát" huzni...
Nessy
@eszegfu: Ezért illiberális hívők!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.