Legalábbis a Fidesz frakció-szóvivője nem volt hajlandó válaszolni erre a kérdésünkre. Persze, az is lehet, hogy ezt még Halász János sem tudja pontosan. Az Alfahír is beszámolt arról, hogy a milliárdos nagyvállalkozó (Apáti István szavaival élve, aki embert csinált a fideszesekből, és urat Orbán Viktorból) fia, Simicska Ádám egy újabb poszttal utalt vissza a nem is olyan távoli múltba, abba a korba, amikor minden olyan szép volt, és a miniszterelnök még őszintén adott hálát egy köszönőlevélben Simicskának azért a jelentős összegű adományért, amellyel hozzájárult a Polgári Körök Közösségi Házának megépítéséhez. Most már egészen más a helyzet, Halász János sem érez már köszönetet, amiért Simicska letette annak az új rendszernek az alapjait, amiben jelenleg is élünk. S inkább feldúltan visszautasította, hogy megtudjuk, mennyivel is támogatta Simicska a Fideszt, és a Polgári Köröket.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
Attól hogy simicskát kivágták a tolvajok bandájából most meg kellene hatódni? Főleg úgy hogy nem borítja a bilit?
nyanya001
Itt találhatja az okokat, amelyekből Simicska Csernobilt csinálhat a Fideszből!
Aki ismeri Simicskát, az tudja, hogy vérbeli jogász, törvényt nem lép át!
Simicskára sok mindent lehet mondani, csak egyet nem, hogy el tudták bármivel is kapni. Ennek nagyon egyszerű oka van, főleg az, hogy okosabb, mint egy komplett jogi iroda. Ez a bátorságának az alapja. Nem is tudtak a Fidesszel addig semmit sem kezdeni, amíg Simicska kezelte a gazdasági ügyeit. Mindenki szidta Simicskát, de nem tudtak rajta fogást találni, mert a tökéletes találmány a jogszabállyal megalapozott vagyonszerzés rendszere jogtisztaságot és büntetlenséget biztosított neki és a vállalkozásainak. Az egész ugyan gyalázatos, de egyben törvényes, és ezeket a törvényeket azok alkották, akik most tele pofával mondják a nevét, de a törvényt simán megszavazták, amelynek alapján működött a rendszer.
Azonban az is biztos, hogy ő a Fidesz rendszerét fenntartotta, amely rendszernek az emberei vélhetően sem azzal az ésszel, sem azzal a jogismerettel nem rendelkeztek, amellyel Simicska. Viszont ha hibáztak, retteghettek, mert a hibákat Simicska rendszere bizonyára rögzítette, és ő az aki, ha megegyezel vele, tartja a szabályokat, de ha a határhoz hozzáérsz figyelmeztet, ha átléped, az ellenséged lesz.

Így lett ellensége Orbánnak is! Orbán átlépte azt a határt az oroszokkal való együttműködésben, amely határban még ifjú korukban egyeztek meg. Simicska nem pénzért, munkáért haragudott meg Orbánra, hanem elvi okok miatt!

www.civilhetes.net/itt-talalhatja-az-okokat-amelyekbol-simicska-csernobilt-csinalhat-a-fideszbol

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.