Az Európai Néppárt sem tud már sokáig közösséget vállalni az illiberális Orbán-rezsimmel, ezt bizonyítja többek között, hogy – miként azt a sajtó is megírta – az egyik luxembourgi EPP-s képviselő már távozásra szólította fel a Fideszt a közös képviselőcsoportból. Az Európai Néppárt képviselőcsoportjának vezetői a zárt ülésen kemény kritikával illették Orbán Viktort, volt olyan jobboldali politikus, aki a holland szélsőséges Geert Wildershez hasonlította a kormányfőt. Tudjuk, hogy a néppártiak szinte kivétel nélkül keményen nekimentek Szájer Józsefnek, az EP-frakció magyar alelnökének, számon kérve rajta a Fidesz vállalhatatlan, Európa-ellenes politikáját. Várható, hogy a magyarokat hamarosan kizárják a néppárt parlamenti frakciójából.

Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludmilla
ránk már úgy néznek a világban,mint bika a vörös posztóra..
karma1
@Ludmilla: Mar reges-regen vallalhatatlan, szerintem pontosan azota, amiota posvanyoson o maga allitotta, hogy illiberalis allamot epit. Mi kell meg ennel nagyobb, sulyosabb bizonyitek arra, hogy diktaturat epit?
A vicc az egeszben az, hogy a bennunket kormanyzo part is ugyanennek a partszovetsegnek a tagja. (Igaz, elegge huvosen allnak a magyar ugyekhez errefele)
Equus
az úgy lesz, h szájer úr fogja kizárni a Néppártot a fideszből és handó úrasszony lesz a hágai nemzetközi bíróság elnöke is és akkor majd nézhet a Néppárt maga körül, h milyen csúnya dolog is beszólni a fidesznek. Annak a fidesznek, ami 2/3-os többséggel kormányozza Európa legnagyobb nemzetállamát, a volt Magyar Köztársaságot.
Ludmilla
ránk már úgy néznek a világban,mint bika a vörös posztóra..
papa.49
A kis buzgancs mit nyekerget a vádakra, gondolom ,,pávatáncolt,, ahogy hazugovics szokta!!!
quadrocopter
Szájertől el kell venni/tiltani a fiúját!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.