Az Európa Blokk legújabb írását közöljük, amiben annak rendje és módja szerint eligazítják Orbánékat és bandájukat. Magyarországot a náci megszállás alól 1945. április 4-én a szovjet hadsereg szabadította fel. Aztán nácik helyett ugyanezek a felszabadítók szálltak meg minket egészen 1989-ig. Magyarország miniszterelnöke többször hangoztatta, hogy ez – mármint, hogy a ruszkik hazamentek – neki köszönhető. Mostanra a helyzet mit sem változik, mert ugyanő visszahívja az orosz medvét, így tovább virágozhat a minielnök, a mimagyarok és az orosz nép közötti barátság, mely most újra úgy tűnik, valóban örök és megbonthatatlan. G.orbán és bűnöző társai nem veszik figyelembe, hogy bábok Putyin kezében! Csak eszközök a medve céljaihoz, és amint megkaparintja, amit kiszemelt magának, rálép a nagy pávatáncos tyúkszemére, és eltapossa azt.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
"Ha eljön az idő, egyikőtöket sem hagyjuk az út szélén, mindannyian börtönbe kerültök"

ÁMEN !
Csizmás Kond
" Magyarországot a náci megszállás alól 1945. április 4-én a szovjet hadsereg szabadította fel. Aztán nácik helyett ugyanezek a felszabadítók szálltak meg minket... Mostanra a helyzet mit sem változik, mert "...akik ma az Orbáni elnyomást vizionálják ugyanarra az elnyomó politikára hajaznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.