Tárgyalóasztalhoz ül ma Brüsszelben a CEU miatt Frans Timmermans, az Európai Bizottság (EB) alelnöke Palkovics László felsőoktatási államtitkárral.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Minden egyes rohadt nap történik valami, ami civilizált európai országban nem történhetne
meg, de nálunk, a rántotthús­alakú focistadionban simán, csont nélkül húz át az ingerküszöbünk alatt. Ami nem is baj feltétlenül, hülyék is kellenek, meg nyomorultak, valamint cselédek és igavonó barmok is. Meg udvaribolondokra is szükség van, mert úgy kerek a világ. Orbán klán minden tetves húzása után van önkéntes (leszarom, hogy fizetésért és pozícióért, de önkéntes, mert fegyverrel senkit nem lehet kényszeríteni ilyesmire), aki kiáll és elmagyarázza, miért is málnahabos piskóta az, ami úgy néz ki, olyan színű, olyan állagú és olyan szagú is, mint a híg fos. Most éppen Palkovics László, oktatásért felelős államtitkár magyarázta el, hogy miért is vág alá a kormány a Közép­európai Egyetemnek. Ha nem foglalkozunk az aktuális hazudozással – ne foglalkozzunk vele, legalább itt és most ne – akkor a tény az, hogy Orbánék nem bírják, de nem is hajlandóak elviselni, hogy valaki értelmesebb, tanultabb, műveltebb legyen, mint amilyen az ország vezetése. Kövér Lászlótól Orbán Viktoron át Kósa Lajosig és Németh Szilárdig bezárólag."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Eladott Ország: Kösz, rá gondoltam...
bencemacska
@karma1: ma, 09:50
És ma már itt van az amerikai külügy minisztériumi helyettes államtitkár tájékozódni. Hogy OV fogadja-e nem tudom.
Pedig stílusosan az lenne kb "rangban hozzáillő"!
bencemacska
@karma1: ma, 10:06
Kurt Waldheim, volt ENSZ főtitkárra gondoltok???
Eladott Ország
@bencemacska:@bencemacska: Kurt Waldheim 2007. június 14-én Bécsben szívelégtelenségben hunyt el.
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 17:02
Nem értem, amit írtál. Tudom, hogy előbb volt ENSZ főtitkát, mint osztrák elnök. Azt is írtam. Csak nem akartam hosszú lenni, bővebben ismertetni!
Nem értem el a te beírásodig, amikor válaszoltam nekik. Később jutottam odáig, hogy felesleges volt, mert már felvilágosítottad őket.
Elnézést, ha ezzel megbántottalak. Ha végig olvasom nem ismétlem!
Eladott Ország
@bencemacska: Nincs probléma. A kérdőjelböl az jött ki, mintha talákozna valakivel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.