A dolgozókat sokkolta a hír, még szerencse, hogy mindjárt meglesz a Fidesz 1 millió munkahelye. A cégcsoport 2015 végén 3311 főt foglalkoztatott Magyarországon. Gödöllőn és Gyöngyösön személyautókba épített elektromos kábelkötegeket gyártanak, Móron autóülés-huzatokat (ezt az üzemet szüntetik meg), Győrben komplett autóüléseket, míg Fóton csak raktározást végeznek. A Lear december 31-ig fokozatosan építi le a létszámot, a termelés egy részét befejezi, egy részét alacsonyabb költségű országokban található telephelyeire helyezi át.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Hogy is van a multik "megrendszabályozása"?

És ez még csak a kezdet. Köszönjük fidesz-kdnp szakértői kormány.

Szeretkezzetek édesanyátokkal. És a szavazóitok is. Ocsmány fideszállatok.
papa.49
A gengszterváltás után idetelepült gyárak, üzemek hosszú sora zárt már be, de az utóbbi 6 évben ez fel is gyorsult!!!
Miért mert a külföldi tulaj szereti ha tisztán látja mennyi haszna van egy gyáron, de ha valahol szinte óránként változtatják a törvényeket, a szabályokat, vagy év közben bevezetnek teljesen új, nyilvánvalóan diszkriminatív adókat, akkor bizony a tőke menekülőre fogja a dolgot, a tőkésnek kevesek a szép szavak, láttuk már ezt is elégszer!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.