Sajtótörténeti pillanat: Rétvári Bence pechjére egy felkészült riporterrel találta szembe magát. Hatalmas piros pont Benyó Ritának! - úgy viselkedett mint egy igazi riporter! Rétvári nagyot éget..., mint a reichstag!

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: anka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Amikor adnak a sotetsegnek 12 percet, akkor ez lesz belole...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@nevemnick: En inkabb sirnek rajta,...Ez a veg, a 25. ora vege...
anka
@karma1: Kérdezem én: - fizessmaffiából' jó páran 'sorospénzen' kaptak diplomát..., akkor most miért nem adják vissza? Annyit sorosoznak meg komcsiznak, hogy már unja az ember!
A CEU helyében én visszakérném a diplomát, aki ott tanult a qrmányból és sleppjéből!
Ez a rétvári meg mindent visz...:)
karma1
@anka: Mert jo felvagni arra, hogy ilyen ertekes diplomajuk van, es hat NEKIK MAR MEGVAN... Masert meg nem izgulnak. Kulonben szia, regen nem lattalak errefele
anka
@karma1: - mert egy hülye generációt akarnak kinevelni aki csak dolgozni meg bégetni tud!

- voltam itt, csak olvasgattam...:)
Főlökött
Gyerekek, mi volt ebben az égő ? Egy érdekes riport volt, melyben a néni, nem hagyta végigmondani partnerét. Ez égő és dózer aranka lenne ? Nem gondolom.

Ki és hol végzett, a saját baja, melyiket választotta. Elfogadtatása - mármint, hogy diplomás, úgy is a gyakorlapban dől majd el. Ugyanúgy, mint a nyelvvizsga. Hiába van felsőfokú papírom, a behívott beszélgetés során kiderül, mekkora is a realitása annak a papírnak.
Ugyan úgy, mint a BME. Kérdés, hogy milyen is az ottani képzés, milyen hallgatók jönnek ki onnan ? Nem kérdés :), mert már bizonyított, hogy kemény és minőségi képzést adnak, komoly tudással és háttérrel !
Na itt a lényeg !
A nagy nyitásban mindent leamortizáltak, ipari - termelő üzemeket, a teljes ipart, a privatizáció indokával. Termelés helyett, piaccá próbálnak változtatni, azaz termelő helyett fogyasztóvá bennünket. Ez megy minden szintéren !

Most az oktatásban is, az eddig kimagasló oktatás, egyszerűen megy a szemétbe. Mondok rá egy példát : Végeztem - ahol végeztem, az egyetemen az oktató megkérdezte, maga hol végzett ? Mivel ilyen tudással és gyakorlattal még nem találkozott az egyetemen, pedig 25 éve itt oktat. Egy életre megjegyezte a suli nevét, mert amikor 8-10 év múlva találkoztunk, még mindíg emlegette. Miért is ? Mert érdemileg tudott olyat nyomni az ember, mely kimagasló volt.

Mostani fedettpályás - véraláfutásos diploma, kitudja milyen tananyaggal és 'oktatókkal' mit is ér ? Egy papír, melyet az Ecserin is lehetett kapni...De jól hangzik, diplomás vagyok...sőt, amerikás diplomám van, nem ám hagyományos magyar...:)) No itt van a kutya elhantolva...
Mondjuk azért érdekes, hogy pl. CEU-nak miért nincs oktatási intézménye az USA-ban(?), ha amerikai diplomát ad ? Colorado-ban 13 felsőoktatási intézmény van és érdekes mód, Budapesti kihelyezett tagozata, egyiknek sincs :)

Szóval gyerekek, elfogultság mentesen, elég ramatyul látom a helyzetet!

Végzettségem kazán-kovács - nőgyógyász, de papír szerint, agyműtétet is vállalok...
dr. prédikátor
A kis geci retekvári ezt rendesen megszííívta!!!Duplán!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.