Garázdaság és rongálás miatt. Varga Gergő társtettesként 200 óra közmunkát kapott. Fontosabb részletek: Fél egytól este nyolcig tartott a per, a csoportos garázdasággal és rongálással vádolt vádlottakat vezetőszáron vitték a terembe A védelemnek nem volt tanúja, a vád hat rendőrt hívott be A tanúk nem láttak harmadik elkövetőt a két vádlott, Gulyás Márton és Varga Gergely mellett. A csoportos elkövetéshez három ember kell Kiderült, hogy vízbázisú festéket dobott a két vádlott, ami könnyen lemosható. A rendőröktől bocsánatot kértek, a rendőrök elfogadták a bocsánatkérést A perbeszédben felfüggesztett börtönt javasolt az ügyészség Varga és Gulyás ügyében. Mindkét ügyvéd felmentést indítványozott. Gulyás azt mondta, a társadalom igazságérzetét nem az ő elítélése elégítené ki Az ítélet Gulyásnak 300, Vargának 200 óra közmunka. Mindenki fellebbezett, Gulyás azt mondta, nem hagyják abba a tiltakozást

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Javaslom hogy az 500 = 300 + 200 órát Orbán elveszett (bár nincs kicsukva, hogy sohasem volt) tisztessége megtalálásával töltsék! =))
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/04/13/bunos/
Elvtársak! Nem a műemlék, nem a sárba gyalázott államelnöki hivatal épülete, nem a
virágágyás, nem az útburkolat sérült. Itt egy egész ország évek óta mentálisan, lelkileg és
fizikailag egyaránt sérül a Fidesz­kormány abszurd, szürreális, gyomorforgató pusztításától. A
tisztelt bíróság elítélő döntése valójában csak hab a tortán. A keserű, undorító, ragacsos hab. A vádlottak bűnösnek találtattak: Gulyás Márton 300 óra, Varga Gergő 200 óra közmunka +
29350 forint költség. Magyarországról mától kezdve még szilárdabb meggyőződéssel állíthatjuk, hogy nem jogállam, nem demokrácia, hanem egy beteg, rohadó rendőrállam.
magyarbakancs
@RonaGyuri: Tisztel Gyuri bácsi!
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok önnek és családjának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.