Továbbra is kiemelten foglalkozik a magyarországi belpolitikai helyzettel a világsajtó. Magyarország már régóta az Európai Unió egyik kellemetlen társasága – írja a Newsweek. Az amerikai hetilap szerint ez azóta van így, hogy 2010-ben a jobboldali populistának nevezett Orbán Viktort másodszor is miniszterelnökké választották. Azt követően Magyarország arra törekedett, hogy szembeszálljon a brüsszeli liberális internacionalista konszenzussal. A Newsweek úgy véli, hogy a Közép-európai Egyetem ügye nem vezethet Magyarország szavazati jogának megvonásához, vagy az ország eltávolításához az Európai Unióból, ám olyan időkben, amikor az Európai Unió egysége talán fontosabb, mint bármikor valaha, akkor lehet, hogy nem engedhetik meg Magyarországnak, hogy még sokáig több fronton is ellenkezzen. Orbán Viktor Magyarországot Európa fekete bárányává változtatta - írja a Time. Az amerikai hetilap szerint a magyarországi helyzet fokozódása próbára teszi az európai vezetők elhatározottságát,...

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"Nemzetközi Valutaalappal, hogy a nemzeti érdekek védelmezőjének tűnjön, ami eddig jól is működött, mert a közvélemény-kutatások szerint legalább 20 százalékkal vezet az őt követő ellenfelei előtt."

Hazugságokkal és kiművelt parasztvakításokkal, valamint a "lejtős pálya" fedőnevű választási törvénnyel, ergo: csalással, ezért illegitim a mocskos rezsim!
Manhattan
Még egyetlen egy intézkedésük nem volt rendesen kidolgozva , föltérképezve. Ez a társaság elhitte magáról, hogy mindent be tud etetni a néppel. Rajta vesztettek! Már végre kinyílt a többség szeme, de még akadnak bőven szürke hályoggal rendelkezők. Remélem, hogy nem behódolnak be sunyi módon, aztán hozzák az újabb adókat, sanyargatják továbbra is az embereket demokrácia címszóval.
quadrocopter
"Nemzetközi Valutaalappal, hogy a nemzeti érdekek védelmezőjének tűnjön, ami eddig jól is működött, mert a közvélemény-kutatások szerint legalább 20 százalékkal vezet az őt követő ellenfelei előtt."

Hazugságokkal és kiművelt parasztvakításokkal, valamint a "lejtős pálya" fedőnevű választási törvénnyel, ergo: csalással, ezért illegitim a mocskos rezsim!
pungapeter
@quadrocopter: vagy azért mert a másik oldalon nincs és nem is lesz alternatíva, csak festékdobálás, mocskolódás, fröcsögés, csalás kiáltás és állandó sírás-rívás.
quadrocopter
@Manhattan: "Még egyetlen egy intézkedésük nem volt rendesen kidolgozva,..." Ez pontos megjelölése az indulat - és érdekvezérelt jogalkotásnak, mi sem bizonyítja jobban, mint a szaros tákolmányuk folytonos kiegészítgetése, aztán a netadós indítás, majd visszalépés, ami azt jelzi, hogy a határozott tömeggel szemben érkezik a fosás és visszatáncolás.
a helység kalapácsa
"Lehet, hogy Orbán túl messze ment?"

Nem, BIZTOS, hogy orbán, az orosz csicska, túl messzire ment.
Lehetne innen kiindulni?
Brüsszel lassú, de ennyire?,,,
Ne állítsuk meg Brüsszelt, mert még lassúbb lesz.

Brüsszel a széntüzelésű gőzhajó.
Munka van skacok.
Erre előkerítik a szénlapátolókat - akik majd jönnek.
Aztán, amikor megjöttek a szénlapátolók - kicsit később, miután összeszedték magukat -, elkezdenek lapátolni ímmel-ámmal.
A gépháznak: "Nagyobb tűz kéne, lapátoljatok gyorsabban."
A gépház: "Jó." - Mondják a lapátolók, aztán ezen elnevetgélnek egy darabig.
A gépháznak: "De tényleg nagyobb tűzz kéne."
A gépház: "De tényleg? És ezen elnevetgélnek egy darabig."
Aztán elkezdenek lapátolni...

De ne tévedjél, azért, mert a brüsszeli gépházban dolgozók lassúak, attól még nem rosszak.
Ezerszer jobbak, mint a fidesznyikek gyors reagálású ország és Európa ellenes hadteste.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.