Friss hír: a tüntetés a rossz idő miatt elmarad.

Puzsér Róbert a szerdai, orosz nagykövetség elé szervezett tüntetésen tartott volna beszédet, de mint írja, a tüntetők egy csoportja nemkívánatosnak tartja személyét, és rendzavarással fenyegetőztek, ha a kritikus mégis felszólalna.

Puzsér szerint az úgynevezett "genderfasiszták" fúrják a performanszát.

Felkérést kaptam, hogy ma este fél nyolctól mondjak beszédet az orosz követségnél egy civil demonstráción, ami a szólásszabadságról, a jogbiztonságról és az Európa iránti elkötelezettségről szól. Csakhogy a genderfasiszták azóta jelezték a tüntetés szervezőinek, hogy nem kérnek az olyan szólásszabadságból, ami az én szólásomat is biztosítja, nem kérnek az olyan jogbiztonságból, ahol nekem is jogom van megnyilvánulni, továbbá leszarják Európát, ha annak én is a polgára vagyok. Figyelmeztették a szervezőket, hogy ha megszólalok, készen állnak megzavarni a rendezvényt.

Puzsér azt írja, végül úgy döntött, beleáll a provokációba, és beszélni fog a rendezvényen.

Gyertek el minél többen, és segítsetek megállítani Moszkvát!

- buzdította követőit Facebookon, ám az Univerzum sötét erői közbeszóltak:

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Nem marad el, csak késöbb lesz megtartva!
De meglesz!
Szókrakész
" Csakhogy a genderfasiszták azóta jelezték a tüntetés szervezőinek, hogy nem kérnek az olyan szólásszabadságból, ami az én szólásomat is biztosítja, nem kérnek az olyan jogbiztonságból, ahol nekem is jogom van megnyilvánulni, továbbá leszarják Európát, ha annak én is a polgára vagyok. "

A liberó "demokrácia" mutatkozik be ezzel.
Béla333
Nem marad el, csak késöbb lesz megtartva!
De meglesz!
nemfideszes
@Szókrakész: A nagypofájú Puzsér a hír TV-ben folyamatosan fikázza a tüntetőket, akkor miért is akar odapofátlankodni?! Azoknak, akiket folyamatosan köpköd, vagy éppen "fasisztának" titulál, miért is kéne meghallgatnia?! A demokrácia nem azt jelenti, hogy az embereknek meg kell hallgatniuk minden hülyét, ráadásul úgy, hogy nem adhatnak hangot a nemtetszésüknek. Másképpen fogalmazva, neki demokratikus joga, hogy felszólalhat, másoknak pedig az, hogy kifejezhetik a nemtetszésüket. Nem olyan bonyolult...
"továbbá leszarják Európát, ha annak én is a polgára vagyok. "
... azért arra kíváncsi lennék, hogy ezt a következtetést miből is vonta le. Gyanítom csak a nagy arca okán húzott lényegében egyenlőséget saját maga és Európa közé.
Szókrakész
@nemfideszes: Akkor nem is az orosz tél miatt, ami egyébként nyugatról jön, hanem Puzsér miatt mondták le?!?!?!
Most kormányt akarnak váltani vagy sem.
Ha ez a helyzet, akkor adtak egy ötletet Orbánnak is.
Minden bejelentett tüntetésre el fog menni, amik aztán azonnal sztornózva lesznek.
human
Ez a Puzsér szerintem gyerekkorában tíz oldalas esszében fejtette azt is ki, hogy nem kéri a répafőzeléket. Vannak jó megnyilvánulásai, de többnyire túl sok ez az ember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.