Az Európai Bizottságot foglalkoztatja a magyar kormány fellépése "egy liberális budapesti egyetemmel" szemben, de Magyarországra valószínűleg még egy kötelezettségszegési eljárás sem lesz hatással - írta a CEU elleni támadásról a Süddeutsche Zeitung.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha most a Neppart meg egyszer lefekszik orban pavatancanak, akkor mar csak az Unio rughatja ki , de nem orbant, hanem Magyarorszagot, mint Unio-ellenes formaciot.
Abba beledoglik ugyan orban, - de sajnos Magyarorszag is, mert ahogy az Unio elengedi az orszag kezet, putyin azonnal le fog ra csapni. Lehet, hogy orban ezert huzogatja a vegsokig az alvo oroszlan bajuszkajat...
A Neppartnak szerintem azt kene tennie, hogy behivja a fidesz 12 brusszeli kepviselojet, es felajanlja nekik, hogy legyenek ott tovabbra is, de fuggetlenkent, akiket a Neppart tamogathat. Csak ezzel a lepessel tudnanak megszabadulni a pockostol, es megorizni az unios parlamentben a tobbseguket. (szerintem ez a 12 ember ugysem akar igazan a dilinyos orban melle visszakerulni, lasd navracsicsot...)
namihami
@karma1: És a Putyin nem fogja tömni pénzzel az országot, mint az Unió teszi.
Ez a fideszes birkatábor pedig boldog örömmel fogja imádni a vezérét, hogy ismét egy ""erős"" hatalom mellé sikerül állnunk. Igaz, csórók lesznek, de boldogok.
Ellentétben a gondolkodó 6 millióval. De mi már évek óta csak a renitens hulladék vagyunk, az igaz magyarok mellett (alatt).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.