Levelet küldött Orbán Viktornak és szóvivőjének, Kovács Zoltánnak Kontler László történész, a CEU korábbi rektorhelyettese. Kontler korábban Orbán Viktorral együtt tanult az oxfordi egyetemen, később ő volt Kovács Zoltán témavezetője, amikor utóbbi a kormány által most épp ellehetetleníteni készült CEU-n PhD-zett. Kontler László szerint Orbán egykor még lelkes volt, amikor felmerült a CEU ötlete.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Sztem felesleges volt, hisz már nem akar emlékezni rá!
Vagy már nincs működő agysejtje!
karma1
@grincss: A feszen en is lajkoltam Kontler ur kivalo levelet - jokat derultem rajta, ezzel indult a napom - es megkerdeztem Tole, hogy mi tartott 10 evig egy doktoratus megszerzeseben, es Kontler professzor rendkivul kedvesen, AZONNAL valaszolt, megpedig ezt:
"köszönöm :) - '92-93-ban csinálta a mesterképzést, aztán 2 évet kihagyott (igaz, ebből 1-et oxfordi Soros ösztöndíjon), utána jött vissza PhD-zni, így nagyjából összejön (na lehet, hogy csak 9)",...
Azert hogy embereket meg lehessen venni kilora, mert van az a penz, amiert korpas a hajuk,...?! Nagyon szomoru ez,... Tudas van a kezeben, es nem jora, hanem rombolasra hasznalja...:o(((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.