Leszakadó plafon darabja talált el egy három éves kisgyereket az egyik szekszárdi bölcsődében – közölte az RTL Híradója.

A gyerek arca több helyen megsérült, kórházba kellett vinni. A baleset tegnap alvás időben történt. Az épületet három éve kilencven millió forintos támogatásból újíttatta fel a szekszárdi önkormányzat. Az LMP szerint a beruházás nem csak drága volt, hanem rossz is.

A polgármestert a csatorna nem érte el, a rendőrség pedig azt közölte, vizsgálják, történt-e jogsértés.

(RTL Híradó)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

agnes200
A stadionjainkban ilyesmi nem történhetne meg... azoknak kifogástalan az állapota. És mint tudjuk, az olimpiai létesítmények is fel fognak épülni, mert nagy szüksége van rájuk az országunknak. A bölcsik meg jók úgy, ahogy vannak...
Cicamama55
Ez is Balog úr asztala...lenne! Tegnap a gödi eset, ma Szekszárd...A mi KDNP-s "szmájli" emberünk meg csak mosolyog...
papa.49
@Cicamama55: Mit mosolyog, bambán VIGYOROG!!!
papa.49
A szívlapáttal megküldeni az etetőjét a pléh bánosnak, hogy tudja mit érezhetett a kisgyermek, én vállalnám, nem kérne még egyet az biztos!!!
Cicamama55
@papa.49: Kínjában teszi, mert tehetetlen!
papa.49
@Cicamama55: Te is tudod FEL LEHET ÁLLNI, ha nem értesz egyet a politikával, de ez a görény élvezi, hogy hazudik!!!
Nem csak most cselekszik ilyen undorítóan, ezt tette, 1999. ben, akkor is amikor külügyi államtitkár volt, és a bősi ügyben meg kellett volna egyezniük a szlovákokkal, akkor aljas módon adiplomácia szabályait felrúgva próbálta a tárgyalásokat befolyásolni, erre a szlovák küldöttség haza ment, a végeredmény a Mosoni Duna ág tönkrement!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok