Reagálás Orbán Viktor konzultációjara Bözsi nénivel. A DK sajtóközleményében azt írja, hogy "Gyurcsány Ferenc teljes kormányzása alatt volt 13. havi nyugdíj (ami Bajnai kormányzása alatt szűnt meg). Orbán Viktor kormányzása alatt, soha egyetlen percig nem volt 13. havi nyugdíj. Tehát Gyurcsány Ferenc nem vette el a 13. havi nyugdíjat, hiába próbál Orbán ezzel hülyíteni idős embereket már az otthonukban is. " De megszoktuk, hogy Orbán Viktor már akkor is hazudik, ha kérdez. - fűzték hozzá közleményük végén.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Bözsi néni nem fog, mert nem mer emlékezni arra, hogy nem a megjelenő, nadrágjában matató kovér ember, aki mellesleg valami nagyfőnök, adta azt a 13, havi nyugdíjat és nem az a másik, az a -Gyurcsány nevű vette el. Ha minderre emlékezne,,, könnyen lehet, nem kap év végén egy huncut buznyákot sem, bár mehglehet, így sem!
papa.49
A néni már nem százas, az biztos...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok