A Fidesz orosz-bérenccé vált! Ezt a szocialista Gúr Nándor vágta ma azonnali kérdésként Orbán Viktor fejéhez. A miniszterelnök szerint: A nemzeti

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@eszegfu: Soha nem tudhatjuk , hogy kibol mi lesz, vagy mi NEM lesz,... Ezt az elet donti el, es persze rengeteg dologbol all ossze. Az o eseteben - orbaneban- rengeteget jelentett a sajatmagaval hozott gyerekkora, kisebbsegi erzese, kezdodo elmebaja (tipikus pszichopata, skizofren, ezert nem okoz neki semmifele lelki problemat, ha most szembeallitjak ot a regi harcos videoival, mivel az o agyaban ez IS o, meg most is, es persze kellett az akkori politikai, gazdasagi kaosz, valamint kover, de foleg Simics kozeli baratsaga, akik a beteges agyanak megadta az ideologiat. (Kesobb Simics a penzt is).
Isten mentsen a jobbik tronra kerulesetol, de adjuk meg a bizalmat csak Vonanak, hogy talan o TENYLEG ilyen lenne,... (Lehet, hogy tenyleg ilyen lenne, akkor viszont megennek ot a radikalis, szelsoseges jobberek, es meg KELLENE valtoznia).
orban eseteben - ha orban nem lett volna elbol hibas - is lehetett volna egy normalis, jo politikus, mert azt az utat o valasztotta, amit.
Senki nem allt mogotte gepfegyverrel, hogy epitsen stadionokat, hogy tegye meg meszarost stromanjanak, szoval ez az egesz politikai, gazdasagi vonzodas Oroszorszaghoz egyedul orban akaratan mult. (Aztan most mar lehet, hogy belekeveredett putyin halojaba, es mar nincs visszaut neki.)
De kit erdekel az o egyeni sorsa, ha egyszer egy egesz nemzetet tett tonkre, arult el?
Szerintem senkinek nem szabadna ot megsajnalnia, hanem ha beteg, akkor elmegyogyaszatra, ha epelmeju, akkor bortonbe kell zarni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
@karma1: Egyet értek veled mindenben,igaz én minden képen megadnám a jobbiknak a bizalmat,mert én személyesen tapasztaltam,azon vannak,hogy az országunkban rend legyen.Igaz drasztikus változásokat is akarnak amit én jónak látok,Vonával is találkoztam már személyesen,és szerintem Orbán mint ember a nyomába se léphet, ezt már rajtunk kívül sok országban tudják.és nem értik mért tűrjük.
karma1
@eszegfu: Tudom, Kedves, nem egyszeru a dolog, a jo valasztas. Ne erts felre, en sem hiszem, hogy egy szelsosegesek miatti szethuzasokkal terhes jobbiknak kene egyeduralmat kapnia Magyarorszag folott, de nagyon sokat gondolkodtam az utobbi idoben arrol, hogy a baloldal egyre tehetetlenebbnek, szerencsetlenebbnek tunik, es tulajdonkeppen mar nem is elteti mas oket, csak egymas b@szogatasa. (Most en kerek elnezest Toled az eros kifejezesert, de tenyleg ez a marakodas a jellemzo).
Egyre jobban nem ertem, hogy az egymas utani oriasi lehetosegeket, magas lasztikat az ellenzek miert nem uti le, : MINDENT meg kellene lovagolniuk, addig kellene egy teman rajta lenni, amig orban el nem unja. Mar kezdtem orulni, amikor a Momentum feltunt: aztan pillanatok alatt kiabrandultam, mert bar fiatalok sok jo elkepzelessel, a kormanyvaltas egyaltalaban nem celjuk. Nade akkor meg mi a szart akarnak??? Miert nem szolalnak fel meszaros meses gazdagodasa ellen, miert nem kerdeznek ra minden nap a manyup penzre, farkasflorira, meg a tobbi ziccerre: miert hagyjak ki ezeket? Kozben pedig az oroszok mar a spajzban vannak, es orban dacosan kijelentette, attol, hogy nem lesz 2024-ben nalunk olimpia, azert az osszes letesitmenyt meg fogjak epiteni, MINTHA LENNE!
Hat ez micsoda kijelentes, raadasul KOVETKEZMENYEK NELKUL??? Hiszen eppen ezt akartak elkerulni a momentumosok, es most nem dontik ra orbanra az iroasztalat?
Micsoda kupleraj van otthon, ahol a baloldal eldagonyazgat ahelyett, hogy ezt a sok szemetet kirangattatna a rendorokkel, mert hazaarulok?
Nem ertem mar regen... Azt sem, hogy Ti hogy birjatok...
eszegfu
@karma1: Na igen... tulajdonképpen én is ilyenekre gondoltam, amikor azt irtam, hogy mocskos a politika...stb. Én is a következetességet, a "konc megragadását" ill. el nem engedését hiányolom. Lehet tücsköt-békát kiabálni Juhász Péterre, de ő legalább maroknyi csapatával szinte minden fontosabb eseményen ott van és tüntet, pedig mindig kap rendesen a kormánypártiaktól és szimpatizánsaitól.
eszegfu
@Borsodi: Szerintem ezt nekem akartad irni, mert én nem szeretném Vonát látni kormányozni, nem @karma1. Mint ember nem ismerem Vonát, igy akár igazad is lehet. Jó, ha Vona azt akarja, "hogy az oszágunkban rend legyen", meg "drasztikus" változásokat is... csak ez nem jelentheti a cigányok, vagy a zsidók "üldözését", ill. valamiféle "tisztogatásukat"... gondolom én.
Borsodi
@eszegfu:Nem én tiszteletben tartom és elfogadom amit írtál,ez a cigány zsidó üldözés meg nevetséges,ezt Orbánék beállították a köztudatba és ezért utálják a jobbikot.De tegyük a szívünkre a kezünket,most kit üldöznek cigányt magyart egyaránt.Én azt tartom aki aljas bűnhődjön,állítsák vissza a halálbüntetést,kasztrálják a pedofilokat háromnál több gyerek után vonják meg a családi pótlékot azoktól akik nem dolgoznak és nem is dolgoztak.Szüntessék meg a közmunkát ami valójában kényszermunka alamizsnáért.Nem a celebeknek kell száz milliókat adni,és a politikusok barátok fizetését az egekbe emelni.Az az ország ahol gyerekek éheznek,fiatalok menekülnek külföldre közbe meg milliárdokat szórunk szét a semmire.az nem Vona vagy Gyurcsány hibája .
eszegfu
@Borsodi: Engem irtóra nem érdekel O.V. "ténykedése" sem ebben, sem más ügyben...tehát nem befolyásolta a véleményem. Én csupán megnéztem a Jobbik honlapján a programjukat (vagy 20 féle témában): pl. Közbiztonsági progam: "Magyar Gárda ujra müködhessen", vagy a Szociálpolitikai program: "szükségesnek tartjuk az érpataki modell helyi viszonyokra történő alkalmazását", továbbá "...igy véget vethetünk a megélhetési gyermekvállalásnak..", vagy "...véget vethetünk... az etnikai alapon folyó magyarellenes pozitiv diszkriminációnak..", Munkaügyi program: "...véget vetünk az etnikai alapu munkaügyi-foglalkoztatási támogatásoknak...". Én ezek miatt, ami ugye elvi dolog, meg a Magyar Gárda "rendfenntartása", meg Orosz Mihály "fellépései", tehát az elv gyakorlati megvalósitása miatt "utálom a jobbikot". Ezen kivül, irásod másik részével 90 %-ban egyetértek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.