Leszólt a kunszentmiklósiaknak az NGM államtitkára, hogy naperőművet kell építeniük. A baj csak az volt, hogy már megígérték az embereknek, hogy a pénzükből az utakat aszfaltozzák majd. Olyan fejvakarás kezdődött, hogy Hrabal tapsikolt volna.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Urambátyám világot csinált az országból a fidesz, ahol reszketnek a helyi képviselők a központi kormányzat potenciális haragja miatt. Az önkormányzatiságnak pont arról kéne, szólnia, hogy nem fent mondják meg mi legyen a helyi szinten. A NER önkormányzatisága csak nevében az, valójában ez egy darutollas, felkokárdázott tanácsrendszer. Mindent, a világon mindent központosítottak, hogy önálló akarat, de még önálló gondolat se születhessen sehol, senki fejében ahol a csak fideszes seggbuta szervilis Gyuri bácsik dönthetnek. Elvették az önkormányzatoktól az oktatási intézményeket – természetesen az ingatlanvagyonnal együtt ­, felszámolták az önkormányzatiság lényegét, elvonták az iskolák önállóságát. Minden szál – nem is szál, hanem vezetőszár – egy kézben fut össze. Az önkormányzatok, az oktatás, a kórházak gazdálkodása, rendőrség, alkotmánybíróság, ügyészség, de még a sportklubok is, minden. Csak a Fidesz! Az uniós pénzek elosztása, a belső források felhasználása a klientúra érdekeit szolgálja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.