2004 körül szerelt le a testülettől.

Nyomozóként szolgált a 2000-es évek egy részében Sz. Attila, akit a rendőrség T. Jánosné megölésével gyanúsít – értesült a Blikk.

A nőt Újlengyel mellett egy erdős területén ölték meg, gyilkosa többször megütötte, majd megszúrta, és még élve elföldelte. A halottkém megállapítása szerint a nő halálát fulladás és vérveszteség okozta. A holttestet május 4-én fedezték fel.

Rendőrként dolgozott az újlengyeli gyilkosság gyanúsítottja

T. Jánosné milliomos üzletasszony volt, sajtóértesülések szerint Sz. Attila korábbi tartozásának megadásával csalta el a nőt. 

Rendőrként dolgozott az újlengyeli gyilkosság gyanúsítottja

A Blikk információi szerint Sz. Attila Budapest egyik kerületi kapitányságán dolgozott nyomozóként, volt felesége pedig még mindig rendőrként szolgál. A férfi egy barátja a lapnak elmondta, Sz. Attila rejtélyes körülmények közt szerelt le, 2004 körül. 

A Blikk elérte a férfi testvérét is:

Még nekünk is fel kell dolgozni a történteket. Remélem, kiderül, hogy nem a testvérem követte el ezt a szörnyűséget. Többet azonban egyelőre nem szeretnék mondani

- zárta rövidre a beszélgetést a rokon.

Sz. Attilát a rendőrség emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt fogta el, majd május 9-én az illetékes bíróság előzetes letartóztatását rendelte el.

(Címlapi kép, fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.