A Népszava munkatársa, Zsidai Péter Bayer Zsolt után érdeklődött az I. kerületi önkormányzatnál, de nem járt sikerrel, Bayer publicisztikában adott hangott véleményének: "Tudomásomra jutott, hogy a Népszava "újságírója", bizonyos Zsidai Péter megkereste az I. kerületi önkormányzatot azzal a kérdéssel, "van-e Bayer Zsoltnak, vagy feleségének, volt feleségének lakása a Várban, ha igen, hol, mekkora, és mennyi bérleti díjat fizet érte". Az önkormányzat - nagyon helyesen! - megtagadta a válaszadást, ugyanis ez nem közérdekű adat. " (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Értem én a nagy felháborodást, de hát egy újságírónak végül is ez a dolga. Különösen az első kerületben, ahonnan érdekes hírek érkeztek mostanában.
Az érdeklődés nem tilos. Nem titkosszolgálati módszerekkel tette, hanem a hivatalos úton.
Viszont nem hallottam a nagy felháborodást, mikor a NKISZ, vagyis a neokommunista ifjúsági szervezet, a fidelitasz zaklatott civileket, piszkított be magántulajdonokat.
Vagy mikor fidesz médiumok kezdenek ki civileket.
Már megint az a csúnya kettős mérce.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.