Az új helyszín kétszer akkora, a régiből csodák palotáját csinálnak. Mint kedden megírtuk, egyre valószínűbb, hogy a Közlekedési Múzeum új helyre kerül majd, és a teljes gyűjteményt költöztetni kell. A Liget-projekt egyik legdrágább eleméről már hónapok óta folyik a tárgyalás. Most helyszínként a HVG információi szerint a Kőbányai úti Északi Járműjavító a legesélyesebb.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kő(ló)bányai homályos

avagy mi lesz veled (fontos) emberke

A hét elején árulta el a Baán-Vitézy tandem, hogy kaki van a palacsintában. Piszkosul elmérték magukat, hiába a Liget feldúlása a Közlekedési Múzeum nem fér el a tervezett építményben. Egyenesen arról beszéltek, hogy az új múzeumot un. barnamezős (a fővárosban még frekventált helyen is szép számmal meglévő rozsdaövezetek egyikén) beruházásként fogják létesíteni.
Kormányzati források szerint, hamarosan kormányhatározatban fogják új helyszínnek jelölni a kőbányai Északi Főműhely volt MÁV-os szerelőcsarnokot!
A döntés pikantériája, hogy az egész Liget projekttel kapcsolatban a gondolkodó embereknek nem igazán fért a fejébe, hogy – persze maga a múzeumi negyed sem =)) – miért is nem a Nyugati mögötti rozsdaövezetbe telepítik. Így ez nem csak a közlekedési elengedését, de a múzeumi negyed elengedését is előrevetíti/előrevetítheti
Happyend nincs? De van! Az így elárvult épületet, amire milliárdokat költöttek, persze hasznosítják „pavilonban magyar találmányokra alapozott műszaki csodák palotája lesz majd.”. Nos, csak remélni merem, hogy Dávidka ennek lesz az elnök-vezérigazgatója. Nem csak azért mert ott tud a legkevesebbet ártani a használhatatlan el fuserált ötleteivel (budai fonódó, Futár, etc.), de propaganda ízű baromkodásait is kiélheti. Sőt versenybe szállhat az OTP-vel a nagyotmondási versenyben; ismét nyomatják, hogy a paypass-t, meg a mobil-tárcát ők találták ki! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.