Simicska megvett egy pártot, Soros destabilizálni akarja egész Európát. A Magyar Időknek adott interjút a nagyobbik kormánypárt alelnöke.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Kubatov Gábor: A Fidesz a sikertől lesz vonzó a fiatalok számára.
Ezért gyűlölik a fiatalok őket, és ezért menekülnek el az országból?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
Kubatov Gábor: A Fidesz a sikertől lesz vonzó a fiatalok számára.
Ezért gyűlölik a fiatalok őket, és ezért menekülnek el az országból?
magyarbakancs
"Simicska megvett egy pártot, Soros destabilizálni akarja egész Európát. A Magyar Időknek adott interjút a nagyobbik kormánypárt alelnöke."

Maguk Kubatov úr meg szétlopták az országot!
Mi különbség van maguk között?
Nessy
@Cefi: Á, ez csak ellenzéki hiszti! Csak Te érzed úgy, hogy nincs itthon a gyereked, hogy elment a kezelőorvosod, és hogy komplett hülyének néznek. ( Bocsi a jelzőért, rám is vonatkozik!)
eszegfu
Az igaz, hogy a Fidesz "sikerei" csak az olyan fiatalok számára vonzóak, akiknek nem sok önálló gondolatuk van, akik nem a tudásuk, tehetségük, szorgalmuk alapján jutnak magas pozicióba, igy ez személy szerint nekik is siker... (tehát arról szó sincs, hogy M.o. érdekében a Fidesz bármilyen sikert is elkönyvelhetne) Itt pl. gondolok a Fidelitas plakátkampánya utáni sajtótájékoztatóra, ahol is a nyilatkozók egy egyszerü bővitett mondatot nem tudtak mondani, csak makogtak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.