Soros György emberének nevezte a Fidesz Botka Lászlót az MSZP miniszterelnök-jelöltjét, Vonát pedig Simicska bábjaként jellemezte a párt közleményében.

Soros György embere Botka

A fidesz MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az MSZP miniszterelnök-jelöltje egyértelművé tette, ha a szocialisták nyerik a választást, akkor lebontják a kerítést, beengedik a migránsokat, amivel veszélybe sodornák Magyarország és egész Európa biztonságát.

Hozzátették: a szocialisták készen állnak Soros és Brüsszel bevándorlás-politikájának végrehajtására, nem csak a kerítést bontanák le, hanem támogatják a migránsok kötelező, felső korlát nélküli betelepítését is.

Vona milliárdos bábja lett a Fidesz szerint

Vona Gábor a hatalomért és a pénzért egy milliárdos bábja lett, elárulta a Jobbik korábbi politikáját és a nemzeti érdekeket a Fidesz szerint.

A nagyobbik kormánypárt arra reagált, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom országos választmánya Vona Gábor pártelnököt választotta meg kormányfőjelöltnek a 2018-as parlamenti választásokra.

Azt írták, hogy Vona Gábor Gyurcsánnyal és a szocialistákkal együtt megakadályozta a migránsok betelepítésének megtiltásáról szóló alaptörvény-módosítást is.

A Fidesz szerint a magyar és európai baloldal azért támadja a kormány határvédelmi és családsegítő intézkedéseit, mert ők nem gyerekekkel, hanem migránsokkal kezelnék a népesedési problémát.

Migránsokat akar betelepíteni a baloldal Halász szerint

Halász János, a nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciójának szóvivője szombati, budapesti sajtótájékoztatóján kijelentette: ez a magyarázata annak is, hogy az elmúlt napokban az ellenzéki pártok miért támadták "kéz a kézben" a Budapesten megrendezett családok világtalálkozóját, és azon keresztül a kormány családpolitikáját.

A frakciószóvivő szerint Brüsszel, Soros György, az európai baloldal és a magyar balliberálisok "azt akarják, hogy migránsokból álljon Európa: alapjaiban akarják lecserélni és megváltoztatni Európa lakosságát, kultúráját, értékrendjét, nem akarnak erős nemzeteket és erős családokat". Ezért támadják a kormány családpolitikáját, és támogatják a bevándorlást – tette hozzá.

Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje egyértelművé tette, hogy ha a szocialisták kerülnek kormányra, akkor lebontják a déli határvédelmi kerítést, és "azt is tudjuk, hogy a baloldal a betelepítési kvóta végrehajtására is kész" – fogalmazott Halász János, hozzátéve: ezzel azonban a nemzet gyengítéséhez asszisztálnak.

A héten bejelentett családvédelmi akcióterv parlamenti szavazásánál ki fog derülni, hogy melyik oldalon állnak a balliberálisok – fűzte hozzá.

(MTI)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Orbán pedig Simicskának is, Sorosnak is embere volt, most pedig Putyiné.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Orbán pedig Simicskának is, Sorosnak is embere volt, most pedig Putyiné.
nusika
@CsipkeRózsa: ...ezt akartam én is jelezni, hogy Orbán mind a kettő volt és nagyok büszke is volt akkoriban. Valaki megkérdezné, hogy az miért volt jobb??
quadrocopter
Jó az irány, lassan megőrülnek az akolban!
Lepényleső
...és lehet,hogy külön-külön is különbek,mint a közleményt kiadó párt együttesen?
magyarbakancs
"Fidesz: Botka Soros, Vona Simicska embere"
A Fidesz imádok meg Orbán seggnyalói.
Nessy
Ebben a versenyben Orbán a dobogós! Ő mindig annak az embere, akitől valamit remél! Meg aki éppen szóba áll vele! Még fizetünk is érte hitel formájában!
Nessy
Szép ez a család támogatás. Azért ne tessenek elfeledni, hogy ezeket a kedvezményeket valakiknek meg kell fizetni! A jelenlegi rendszerben azoknak, akiknek már felnőtt a gyermeke kedvezmény nélkül, akiknek nem adott a sors gyermeket, akik már idősek a gyermekvállaláshoz.
Arról nem is beszélve, hogy minél jobb pozicióban van valaki, minél több a jövedelme, annál több a támogatása, még ha nincs is rászorulva, mert ami jár, az jár! A kiskeresetüeknek is jár, legfeljebb nem jut annyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.