Hogy az I. kerület nem a politikai tisztesség és az áttetsző vagyongazdálkodás szigete, azt egy jó ideje már sejthetjük. Ám a Várnegyed urai az utóbbi időben már annyira elpofátlanodtak, ami már a NER példátlan teherbíró képességgel bíró lopásméterét is kiakasztotta.  A Várgondnokság Közhasznú Nonprofit Kft. és a Budavári Ingatlanfejlesztő és Üzemeltető Nonprofit Kft. sok milliárdos vagyont kezel. Méghozzá igen nagyvonalúan. Olyannyira, hogy most már a korrupciós ügyek iráni hiperérzékenységgel véletlenül sem vádolható kormány is elkezdett vizsgálódni az ügyben. Az Index úgy tudja, hogy a két céget felügyelő Miniszterelnökségen készül egy átvilágítási jelentés, ami egészen döbbenetes állapotokat tár fel. A két állami céget egyaránt Gyutai Csaba vezeti. A politikus 2010-től négy éven át Zalaegerszeg fideszes polgármestere volt. A helyi kormánypártiak nem lehettek különösebben megelégedve a munkájával, mert 2014-ben a helyi Fidesz belső szavazásán csúfosan nagyot bukott,...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Nem szégyelli az ilyen embereit a fidesz? Ez már igen nagy pofátlanság! Közvagyon elherdálása.
Eladott Ország
Gyere haza fiatal. A program eddig 100 millió forintba került nekünk és a rendkívüli
sikerre való tekintettel várhatóan folytatódik és még több pénzt tol bele a kormány. A mi
zsebünkből. De azért gyertek haza, hadd lássam az unokámat. Ha család, gyerek, bölcsi, hurrá éljen, szüljünk együtt, akkor Novák Katalin. A köztudottan családcentrikus hölgy, aki az anyaság mellett az Emberi Erőforrások Minisztériumának család­, ifjúság­ és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára is, jelenleg annak örül teljes erőből, hogy jövőre 10 százalékkal több pénz jut családtámogatásra, mint az idén. Ja, még egy fontos dolog: sokkal, de sokkal kevesebbet kellene lopni az országos húsosfazék körül nyüzsgőknek. Akkor jutna pénz arra, amire kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.