És megszólaltak a hullarablók is. Néhány perce a Fidesz az alábbi közleményt juttatta el a sajtóhoz: „Hány embernek kell még meghalnia az elhibázott bevándorláspolitika miatt? A kormánypártok együttérzésüket és részvétüket fejezik ki az újabb londoni terrortámadásban meggyilkolt ártatlan áldozatok családjainak, és mielőbbi gyógyulást kívánunk a sérülteknek. Európának ismét gyászolnia kell a terror miatt. Az európai nagyvárosok belvárosai, piacai, sétálóutcái, repülőterei, metróállomásai, koncertjei, fesztiváljai, ünnepei, a gyerekek és a fiatalok is a terroristák célpontjai lettek. A tömeges bevándorlás kezdete óta egymást érik a terrortámadások. Hány embernek kell még meghalnia Brüsszel elhibázott bevándorláspolitikája miatt?

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy logikus olvasat minden estre több benne a ráció, mint a közleményben!
Egyébként az egész matyar reakcióra:

Az alkalom nem csak szüli a tolvajokat, de inspirálja is őket

Na ehhez már pofa kell de van neki(k)

Nem, nem mindenki miatta, de egy jelentős része távozásában eminens szerepe van Őfeneségének. Benne kiemelten annak, hogy London a második legnagyobb magyar várossá lett.
Ennek fényében – ahogy mondani szokás – még tőle is elképesztő pofátlanság, hogy Theresa May brit miniszterelnöknek a szombat esti londoni terrortámadás miatt Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke által az MTI-nvel közöltek szerint, azt üzente, hogy: „Az Egyesült Királyságot ért támadások különös megrázkódtatást jelentenek minden magyar számára, hiszen az elmúlt évtizedben - munka vagy tanulás céljából - számos honfitársunk választotta az Önök gyönyörű fővárosát”!
A derék köztársaság nélküli KE-nk is humoránál volt, mikor „közös fellépéssel mielőbb meg tudjuk fékezni a békés emberek életét fenyegető, gátlást nem ismerő gyűlölet erőit ” –t emlegetett II. Erzsébet királynőnek küldött gyásztáviratában.
S azt mondanom sem kell, hogy a derék külgarázda Szájjártató, meg a a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség kommunikációs igazgatója Hidvéghi Balázs egy kiadós migrácsozásra használta fel az alkalmat! =))
jancsipapa
Sajnos ez az eset ( meg a többi ) magas labdákat ad fel mindenféle politikai erőnek .Nekem enyhén szólva nem kedvenceim ezek ( sajnos a többi sem különb semmivel ) ,de az ilyen
megszólalások teljesen jogosak ,bár eredmény nem várható tőlük ,még saját politikai előny sem, mert ugyanezt mondja ,gondolja az egyszerű ember is . Sőt az nemcsak sajnálkozik ,mutogat erre-arra ,hanem keményen lépne is,mert működik benne az egészséges védekező reflex
Nessy
Fidesz, van egy kis probléma! Az elkövetők zömében nem mostani migránsok, hanem volt olyan is, amelyik már második generációs "bevándorló".
Érdemes lenne azt is észre venni, hogy egyre agresszívebb a világ. Egyre több az ámokfutó, aki gépfegyverrel lövöldözik iskolában, bevásárló központban, de van, aki csak a neki nem tetsző járókelőt, a családtagját szúrja le. Egyre gyakrabban válik a verbális agresszió tényleges erőszakká. Persze, lehet, hogy eddig is sok volt, csak most hamarabb jut el hozzánk a hír.
Azért az valahogy "igazságtalan", hogy amíg Amerika és Oroszország szórja a bombákat, a nyugati világon "állnak bosszút" !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.