Sztrájkot hirdet július 17-re a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ), ha nem tud megállapodni a kormánnyal a kormánytisztviselők, önkormányzati köztisztviselők és közalkalmazottak béremeléséről a kormánnyal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Istenkem! Mikor fog mar vegre felnoni a magyar??? Vajon mekkora optimizmusa, hiszekenysege, mittudomenmije van meg ennek a kedves asszonynak???
Ha 8-10 eve nem volt fizetesemeles - tehat kb. Bajnai emelt nekik utoljara -, akkor most megis mi a turoban bizik, hogy mitol fog nekik adni a kormany nagyhirtelen fizetesemelest???
Hat nem latjak maguk elott a kozalkalmazott tanarok, rezidens orvosok, onkormanyzati adminisztrativ dolgozok peldajat???
Targyalgassanak jo sokaig, csak aztan ne csodalkozzanak, hogy ajtatos balog odalok nekik fejenkent 2000 forintot - jo esetben! -, aztan hosszan elkuldi oket melegebb eghajlatra...
A masik: felejtsek mar el a szakszervezetek egyszer es mindenkorra a messze jovoben rendezett sztrajkokat, tunteteseket, mert annak semmi ertelme, plane semmi sulya nem lesz.
Mi tortenhet a kovetkezo 5 hetben, ami megoldja 10 ev sulyos problemajat???
Amikor a kiskutyat szobatisztasagra tanitja a gazdi, akkor bizony akkor kell a kiskutya nozijat finoman beletorolni a sajat pisijebe, amikor megtette az esetet, amikor bepisilt, bekakilt, nem pedig egy hettel utana, de mar egy oraval kesobb sincs semmi ertelme ugyanezt tenni, mert a kutya sohasem lesz szobatiszta igy.
Ha az embereknek MOST van oriasi megoldatlan problemaja, akkor MOST kell erte megmozdulni, nem 5 het mulva!
Ugyanez volt a tanarsztrajkkal, a BKV sztrajkjaval, az orvosok elegedetlenkedesevel.
Ne legyetek mar annyira birkak, ne lehessen fat vagni a hatatokon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.