A Freedom House átfogó jelentésében Magyarország főszereplővé lépett elő Kína, Törökország, Oroszország és Venezuela mellé. Nagyon alapos, több mint 60 oldalas tanulmányt publikált a Freedom House arról, hogy milyen kihívások leselkednek világszerte a demokráciákra. A tanulmány szerzője a Freedom House kutatási alelnöke, Arch Puddington, és nem sok jó hírrel tud szolgálni. Puddington alapállítása, hogy azzal párhuzamosan, hogy a demokratikus államok sorának kell szembenéznie olyan belső fenyegetésekkel, mint a populista-nacionalista pártok előtörése, muszáj figyelmet fordítani a külső fenyegetésekre is: azokra, amiket a modern autoriter rezsimek felemelkedése jelent. Ezek jellegzetesen 21. századi képződmények, melyek új taktikák alkalmazásával nyomják el belföldi ellenfeleiket, és melyek egy alternatív modellt kínálva indultak támadásba a demokráciákkal szemben, a liberális világrend felforgatását és leváltását célul kitűzve.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A felsoroltak mind KIMONDOTTAN ANTIDEMOKRATIKUS ORSZÁGOK, szomorú, hogy ehhez a csoporthoz tartozunk mink is !!!
Ideje lenne meglépni ebből a brancsból!!!
Cefi
Gondosan előkészítik a harmadik világháborút.
papa.49
A felsoroltak mind KIMONDOTTAN ANTIDEMOKRATIKUS ORSZÁGOK, szomorú, hogy ehhez a csoporthoz tartozunk mink is !!!
Ideje lenne meglépni ebből a brancsból!!!
karma1
@papa.49: Kepzelheted, ha mar kulfoldrol igy latjak,... Sajnos, en is igy latom, na meg az a mondat is igaz, amit @Cefi: irt le... En meg leirni sem merem...:o((
36
A liberális demokráciáról, ki mondta, hogy örökké tart?
Annak is vége lehet egyszer.
Amúgy, Kína, Oroszország, ásziai, közel-keleti országok stb. mikor nem voltak "autoriter" vezetésűek?

Külön érdekes, hogy meg merik említeni Ukrajnát. Majdan előtt és az után is oligarchák irányítják, a kis ember, meg éhen döglik, beteg, télen pedig megfagy.

Az szúrja ezeknek a szemét, hogy nem csak egy világhatalom van már a "mindenható" USA, hanem Kína és sok más kisebb regionális hatalom is feljött már. India, Törökország, Irán...
bakegya
@karma1:pedig már a spezban voltak,aztán a selyem út is meg volt, már a tőzsdén vannak...innem már a SOROS- lépés az USA BEVÉTELE!
A NAGY PUTYIN árnyékában,MÉSZÁROS LÖLŐ buxájával, orsos vicctornak nincs lehetetlen!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.