Százezrek vonulnak az utcán, hogy kifejezzék egyet nem értésüket a kormány intézkedéseivel kapcsolatban, Rogán Antal pedig egy nagyon furcsa helyen tartózkodik ezalatt. Olyan helyen, ahol semmiféle konkrét feladata nem lenne, sőt, ottlétével csak még inkább támadási felületet ad magának. Arra azonban nem gondolt, hogy ez ki fog derülni. Délután öttől hajnali kettőig tartózkodott Rogán Antal az ORFK központjában április 2-án a Jobbik értesülései szerint. Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője meg is kérdezte a miniszterelnöktől, hogy mit csinált a minisztere a rendőrségen, miközben akkor zajlott az egyik legelső CEU-tüntetés – írja az Index. Április 4-én fogadta el a parlament az úgynevezett CEU-törvényt, előtte vasárnap vonulásos tüntetést tartott több ezer tiltakozó. A tüntetésen nem történt semmilyen atrocitás, de később az egyik külföldi résztvevő (majd egy szervező is) azt állította, hogy rendőrnek látszó egyenruhások keresték fel a lakásán. A rendőrség cáfolta, hogy közük lenne...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Szerintem még most is takaritják az arrogáns tonyó után a szart.mert félelmébe összeszarta magát!!!De nem fog tudni mindíg elbújni,egyszer sorra kerül ő is!!!
dr. prédikátor
Szerintem még most is takaritják az arrogáns tonyó után a szart.mert félelmébe összeszarta magát!!!De nem fog tudni mindíg elbújni,egyszer sorra kerül ő is!!!
Equus
@dr. prédikátor: sztem is a félelem vitte be
Cefi
@Equus: Én attól félek, irányítani.
bencemacska
@Equus: ma, 18:24
Nem a felmentő csapatokat várta?
Hátha kimenekítik, és megmentőként tér vissza?!
Nem tudja a közmondást, hogy "Egyszer volt Budán /Szolnokon?/ kutyavásár!"?
F_Viktor
@Cefi: Szerintem is ot kuldte orban, hogy kepviselje a kormanyt. Azaz o rendelte volna el a tuzparancsot ha szerintuk indokolt lett volna, hogy megtartsak a diktaturajukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.