Egy piros színű autóval vitték el Nagykanizsáról Szigetvárra az autista férfit. Szigetváron, Nagykanizsától 77 kilométerre találtak rá az 52 éves Gyulára. Hogy miképpen került oda, rejtély. Önszántából biztosan nem. Korábban beszámoltunk róla, hogy Nagykanizsáról szombat délelőtt napi rutinos sétája közben nyomtalanul eltűnt Széperdei Zsolt testvére, az 52 éves, fogyatékkal élő autista Gyula. A férfit vasárnap és hétfőn civilek, a nagykanizsai rendőrök és az újudvari polgárőrök is több kanizsai helyszínen is keresték.…

Forrás: delzalapress.hu
Feltöltő: Letenye Média
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Lehet, hogy tényleg nem önszántából ment el ilyen messzire... akkor viszont felmerül a kérdés: mi a csudát akartak kezdeni egy beteg emberrel, akinek talán a ruházatán is látszik, hogy a szegényebb réteghez tartozik?! De örülök, hogy megtalálták és nem esett semmi baja!:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.