A KDNP vezére szerint más országoknak is hasznos példát nyújthatunk. Mivel Magyarországon külön egészségügyi miniszter nincs, hétfőn a kelet-közép-európai országok és Kína egészségügyi minisztereinek budapesti szakmai konferenciáján Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes beszélt arról, hogy Magyarország elkötelezett a Kínával folytatott együttműködés ügyében, és motorja kíván lenni a Kína és a kelet-közép-európai térség egészségügyi együttműködésének. Semjén szerint a konferencia visszajelzés arról, hogy Magyarország egészségügyi teljesítménye nemzetközi téren is figyelemreméltó és más országoknak is hasznos példát nyújthat. Az kincstári optimizmus Kövér Lászlótól ragadhatott át a KDNP elnökére, mert vasárnap a házelnök is világszínvonalú magyar egészségügyről beszélt ugyanezen a konferencián. (MTI)

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Semjén Zsolt: Magyarország egészségügyi teljesítménye nemzetközi téren is figyelemreméltó.

Az, baszod anyád. Dögölj meg MRSA-ban.
silber13
Semjén Zsóti elmebeteg megnyilvánulásai úgy hazai, mint nemzetközi szinten is aggasztóak!
Mobil123
Ha te mondod akkor biztos így van. Anyádat rakd teherbe senkiházi köcsög!!!
Equus
Nyilvánvaló, h Mo. teljesítménye nemzetközi téren is figyelemreméltó: Kelet-Közép-Európa országai között (pontosan melyek azok, fedje jótékony homály) ilyen rövid idő alatt, ennyire szar egészségügyet a világ még nem látott.

Ügyeletes orvosszakon végzett tehetségtelen idióták élnek ügyeletvállalásból. Némelyik hajléktalanszállóról jár ügyeletbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.