Mielőtt még végleg búcsút intene a tv2-nek a műsorvetető, Demcsák Zsuzsa bevállalta, augusztusban forgat egy beszélgetős műsort a volt anyacsatornájának, amelyben ismert női politikusokkal és politikusfeleségekkel, például Lévai Anikóval beszélget.

Orbán feleségével is összezárják Demcsák Zsuzsát

A Blikk információi szerint elég nagy nevekkel számolnak, minden politikai oldalról, így Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó, valamint Rogán Cecília mellett Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára is a tervezett vendégek között van.

már építik a díszletet, szervezik a vendégeket, összesen tizenkettőt. Zsuzsa háziasszonyként együtt süt, főz a vendégekkel, miközben kérdezgeti őket a politikáról, a mindennapjaikról és persze a feleségeket politikus férjükről is

 - fogalmazott a Blikk forrása.

Demcsák Zsuzsa a közelmúltban jelentette be, hogy a tv2-től távozva az ATV-nél folytatja a pályafutását. Az új munkahelye nem emelt kifogást az ellen, hogy az anyacsatornánál szintén politikai műsort fog készíteni.

(Blikk)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Vajon Lázár feleségével is összezárják?
Érdekes műsor lenne!
r2d2
"Mert ha én egyszer azt mondom hogy: Kelj fel Lázár!"
moareka
@Béla333: Sokat tudna mesélni, csak talán nincs hozzá bátorsága...
papa.49
Én nem szoktam nézni ezeket a ,,műsorokat,, de azt az egyet amelyikben a ,,mosónő,, szerepelni fog abba belenézek, kíváncsi vagyok milyen nagy sötét napszemcsiben lesz a spiné!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.