„Miért gondolja, hogy itt lenne? Én nem csináltam semmit” – ezt válaszolta a hvg.hu kérdésére Mengyi Roland fideszes képviselő szerda reggel, amikor megérkezett a bíróság épületéhez Budapesten. A borsodi képviselőről tavaly augusztusban írták meg, hogy gyakorlatilag EU-s pénzeket lopott. Az ügyészség azóta vádat emelt ellene, és ő az első a Fidesz 2010 óta tartó kormányzása alatt, akinek korrupciós vádakért kell felelnie a bíróságon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Roland nem lopott semit sem. Egy tevékenységnél mindig felmerülnek különböző előre kalkulálható költségek és előre nem láthatóak is. Na, az ő esetében az alkotmányos kültségek előre láthatóak voltak, nem utólag, mint derült égből a villámcsapás, derültek ki. Az alkotmányos költség nem lopás, mert akkor az egész sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk már ülne. Le lettek csukva? Nem. Látjátok feleim, ez Matyarisztánban így működik.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/10/08/ugy-ereztuk-ha-csak-egy-napig-is-emberek-vagyunk-olvasoi-level/
Egy beképzelt, nagyképű, szarházi fideszes, mint a többi. Az ESZOSZ ügy, mai tudásunk szerint csak a kezdet volt, követte a „Híd a munka világába” program becsődölése, majd jött a Voldemort botrány. Milliárdok tűntek el, kerülhettek csókosok zsebébe. Úgy látszik, olyan világban élünk, ahol már a legszegényebbeket is meglophatják azok, akik megfelelő kapcsolatokkal rendelkeznek a politika magas köreibe. Tehetik mindezt – a látszat szerint – büntetlenül. Életmese egy képzeletbeli ESZOSZ károsult monológja / első rész/
Mottó:
„Aki szegény, az a legszegényebb,
Fázósságát odadja a télnek,
Melegét meg odadja a nyárnak,
Üres kedvét a puszta határnak.” /József Attila/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.