Mostanában gyakran eszünk aranydurbincsot. Omlós, fehér húsú hal, kevés szálkával, így könnyű volt megszeretni. Legtöbbször sütőben készítem, így alig van teendő vele. Az oregánó-paradicsom-citrom trió biztosítja a mediterrán hangulatot. Könnyű, nyári salátával az igazi!
Forrás:
tetovainyenc.cafeblog.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
7 hozzászólásarrow_drop_down_circle
Azt a szar "hekk"-et (helyesen Hecht vóna) amit középeurópának is
tenyésztenek délamerikai partok előtt "zárt vizi karámokban" hulladék-
kal táplálva,azt egye az akinek van rá gusztusa! Dokufilmet láttam róla!
A belem kifordult! :--(
de mondtam neki,hogy "Kösz ma már rókáztam!" :--(
Új hozzászólás