Mostanában gyakran eszünk aranydurbincsot. Omlós, fehér húsú hal, kevés szálkával, így könnyű volt megszeretni. Legtöbbször sütőben készítem, így alig van teendő vele. Az oregánó-paradicsom-citrom trió biztosítja a mediterrán hangulatot. Könnyű, nyári salátával az igazi!

Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Asszem, csak ebben a formaban emesztheto ez az allat...:o)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@karma1: szerintem is,de én mégse kérnék belőle,ha egy mód lenne rá...a keszeget , azt ajánlanám ,szárazra sütve,HETENTE TÖBBSZÖR!DDD
kokopelli
@bakegya: ...igazad van a keszeg mindkét oldalán ropogósan... :--)
Azt a szar "hekk"-et (helyesen Hecht vóna) amit középeurópának is
tenyésztenek délamerikai partok előtt "zárt vizi karámokban" hulladék-
kal táplálva,azt egye az akinek van rá gusztusa! Dokufilmet láttam róla!
A belem kifordult! :--(
karma1
@Horizont: Hahaha, En viszont nagy orommel megsutogetnem a fenti fuszerekkel,... Attol fuggetlenul, hogy finom lehet, me'g eleg randa, nem?
bakegya
@kokopelli: :)-a hal szemével egybesütve-nálunk ez veri ki a gusztust!
kokopelli
@bakegya: .. azé "mondtam"! A Balatonon a haver akarta a "Hekket" rámtukmálni,
de mondtam neki,hogy "Kösz ma már rókáztam!" :--(
bakegya
@kokopelli: egy dekát se szabad a sütetükből enni,mert dátum nélkül hgűtik aztán most nyomják ki ..,nem nehéz rájönni ,a jeges Balatonból mikor fogták volna ki-a jelenlegi készlet csakkk az elmúlt évből átmentett lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.