A tesztfutás közben életét vesztő futballbíró lánya az RTL Híradónak úgy nyilatkozott, édesapja odafigyelt magára, és jó egészségi állapotban volt. Az MLSZ szerint a bíróknak felajánlották, hogy a meleg miatt későbbi időpontban fussanak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@volvós: Mit vársz tőlük ezek mind ilyenek, HÍRBŐL SE ISMERIK AZT, HOGY FELELŐSSÉG !!!
Csak a fizetésüknél látszik, hogy állítólag felelősségteljes munkát végeznek !!!
volvós
Mint minden esetben, a felelösség most sem található a szervezetben...
papa.49
@volvós: Mit vársz tőlük ezek mind ilyenek, HÍRBŐL SE ISMERIK AZT, HOGY FELELŐSSÉG !!!
Csak a fizetésüknél látszik, hogy állítólag felelősségteljes munkát végeznek !!!
karma1
@volvós: @papa.49: Ha valoban felajanlottak nekik a teszt elhalasztasat a meleg idore valo tekintettel, akkor a csaladnak nem sok eselye lesz a jogorvoslatra. Allitolag a mentosok is figyelmeztettek a resztvevoket, hogy ne vegezzek el a tesztet a kanikulaban.
Van egy olyan erzesem, hogy ezt bizony az elhunyt akarata volt - valoszinu be akarta bizonyitani a lehetetlent.
Nagyon sajnalom ot, oszinte reszvetem a csaladnak, hiszen fiatal emberrol van szo.
papa.49
@karma1: Szerintem aki kiírta a teszt időpontját csak az vonhatja vissza is, tehát megint csak a ,,horda fejére,, hull a fekália, a vizsgázó teljesíteni akarta, azt megtudjuk miért, lehet hogy a hobbija elvesztésével zsarolták, ki tudja, mert ezek beismerni semmit nem fognak, inkább még a tényeket is elferdítik, letagadják !!!
karma1
@papa.49: En sem ismerem a szabalyokat, de szerintem ha a mentosok azt mondtak, hogy erosen nem javasoljak, es megis nekimentek a tesztnek - esetleg a vizsgaztatok forsziroztak ezt a hoseg ellenere - akkor bizony az oveke az egesz felelosseg.
De szerintem le fogjak tagadni, mint a sicc, ha nem volt fultanuja annak, hogy hogy indult el a teszt, akkor nincs mire alapozni. Lehet, hogy szegeny ficko tiltakozott, lehet, hogy nem, lehet, hogy pont o forszirozta : meg akarta ismerni a sajat teljesitokepessegenek a hatarait. Ki tudja most mar?
papa.49
@karma1: Ebben igazad van kitudja mit mondtak neki Ő már nem beszél, az ,,igazmondó sereg,, meg tudjuk mindig hibátlan !!!
De mivel III. osztályban bíráskodott, ez neki hobbi lehetett, vagy csak szerette a focit, és szerintem azt mondhatták neki most kell futni, mert különben megbukik a teszten, de ezt az mlsz.es szarjankók SOHA NEM FOGJÁK BEISMERNI !!!
Nyugodjon békében ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.