Belehúzott az első napba a zamárdi Strandfesztivál: olyan fellépőlistát hoztak össze a nyitásra, ami más fesztiválon headline-nak is megfelelne.

Szuperkoncertekkel indult a Strand fesztivál

Fotók és nyitókép: strandfesztival.com

Rögtön ma fellép az Irie Maffia, a Vad Fruttik, a Kowalsky meg a Vega, Alan Walker, az Ocho Macho – és a lista korántsem teljes.

Szuperkoncertekkel indult a Strand fesztivál

A három koncertszínpad mellett idén először Kertmozi is épült, ahol esténként 2-2 magyar filmet láthatnak a STRANDolók, többek között a Kincsem, a #sohavégetnemérős, a Balaton Method, vagy a Van, valami furcsa és megmagyarázhatatlan lesz itt látható.

Szuperkoncertekkel indult a Strand fesztivál

Ugyancsak új helyszín a Tábortűz, ahol előzetes jelentkezés alapján mutatkozhatnak be dalszerzők és feldolgozásokat játszó előadók, de meglepetésként naponta nagyszínpados sztárok is gitárt ragadnak itt.

Fülöp Zoltán, a szervező VOLT Produkció vezetője szerint egyelőre minden napra kapható még belépő a helyszínen és az interneten is. A várható kánikula miatt viszont félő, hogy ezeket szétkapkodják.

A sátrazni vágyók közül mindenképp azok jártak jobban, akik előre terveztek és időben lefoglalták a helyüket a BeachFront kempingben. Nemcsak jóval közelebb, kb. 2 percnyi sétára vannak így a fesztivál színhelyétől, hanem körülbelül másfél-kétórás sorban állást spóroltak meg maguknak a sima 'mezei' kempingezőkhöz képest. Utóbbiak ugyanis csak ilyen "áron" tudtak bejutni leendő táborhelyükre, még ha valamivel kevesebbet is kellett fizetniük. 

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.