Őrizetbe vettek egy férfit, aki kábítószert terjesztett a fővárosban a X. kerületi Hős utcában – közölte a rendőrség szerda este honlapján.

 Drogdílert fogtak Budapesten, a Hős utcában
Illusztráció: pexels.com

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a X. kerületi járőrök szerda hajnalban fogták el a 33 éves budapesti L. Ernőt, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy napi rendszerességgel árusított különböző kábítószerféléket lakókörnyezetében.

A kőbányai rendőrök tartózkodási helyén fogták el a férfit. Bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására – olvasható a rendőrségi közleményben.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
De mennyien lehetnek?! Sokszor csodálkoztam el azon, hogy olyan kigyúrt, agyonra tetovált paliknak, akik talán még az életben sem dolgoztak, hogyan telik meseautókra, meg minden másra...Embercsempészet, drogterjesztés...Természetesen az ember örül, ha kézre kerítik őket, na de egyet elkapnak, lesz helyettük kettő. Sokaknak a nyomorán, sokaknak a tönkretételéből élnek! Nagyon súlyos büntetéseket kellene adni nekik, mert így HA bekerülnek is a börtönbe, azt feljelentik a zsúfoltság miatt, s a végén teli zsebbel kerülnek szabadlábra...Rafkós népség, erre születni kell! :(((((
elnyomott
Az lenne inkább hír, hogy valakit arrafelé igazoltatnak és nem bűnöző.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.