Az igen derék úr többször is rálőtt a 3 kisfiúra. Kattints a folytatásért! A fiúk gyakran játszottak a tatabányai lakásokhoz tartozó garázssornál, a 64 éves férfi pedig többször rájuk szólt, hogy ne mászkáljanak ott. Egyik nap a 3 gyermek a garázssor tetején, illetve az annak végén elhelyezkedő, használaton kívüli tetőtéri helyiségben játszott. A férfi rájuk szólt, de mivel a kicsik nem fogadtak szót neki, ezért a garázsából elővette a légfegyverét, amit a gyermekektől kb. 10 méterre csattogtatott, a garázsa tetején állva. Sőt, az igen derék úr a fegyverbe rizsszemeket töltött, és a gyerekek irányába lőtt. A fiúk félelmükben telefonon hívták a rendőrséget, a rend őrei pedig elfogták a férfit. A Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt emelt vádat az úr ellen.

Forrás: lajk.startlap.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Francba ezzel a sok migranssal, mit kepzelnek?
Mert ugye mi magyarok nenm vagyunk ilyenek. A ferfi csak magyarnak vallhatta magat - ez majd kiderul kesobb a rendorsegi jkv-bol..

@1magyar Baratnom, EZEKTOL felj, ok mar bent vannak es akar a szomszedod is lehetne...
De nem kivanom. Azt viszont igen, hogy aki gyerekekre lovoldozik, azt azert "merjek meg" egy kicsit sulyosabban...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Aha és akkor a rend derék őrei mit tesznek, amikor a lapos garázs-sor tetején, nem kellő figyelembe részesített tini kis p***ák napoznak a figyelmeztetés ellenére, hogy a 40 éve épült garázsok plafonvakolatának darabjai, minden exhibicionista napozáska után az autók tetején landolnak?
Merthogy ez valós sztori, csak azért...és még a kis tini van megsértődve, ha közlöd, hogy elég sokba kerül a fényezés!
karma1
@quadrocopter: OK, akkor ez a ven buzi miert nem hivta ki a rendoroket, hogy hol randaliroznak a gyerekek? 'Jo lenne tobbet tudni, vidit nem talaltam, illetve a helye megvolt, de megnyitni semmit sem tudok...
quadrocopter
@karma1: Ezt tőle kérdezd meg, mi nem légpuskázunk!
karma1
@quadrocopter: A tulsulyos bigeket leparancsolni. a garazs tetejenek adni egy vekony beton, vagy bitumen-reteget, amibe jo sok torott sorosuvegmaradvanyt raktok,...
Garantaltan megszunik a vihanc es igen, mit keresnek a tinik (is) a teton?
kokopelli
@lópicigáspár: Soros filmet rendelt? "Chato földje" az öreg félvér napjaiból a "köjungel"-ben !
( producer : MetroLőrincMayer) :--(
desiro
Ez nálunk is probléma, de egy vödör hideg víz megoldotta a problémát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok