Meglepő közvélemény-kutatási adatokról számolt be a Magyar Nemzet.

Nagyot zuhant az MSZP népszerűsége a nyugdíjasok körében
Fotó: Ujvári Sándor/MTI

A lap információi szerint amióta Botka Lászlót a párt kongresszusa hivatalosan is miniszterelnök-jelöltnek választotta, meredeken zuhan a szocialisták népszerűsége.

Míg májusban még 31 százalékon álltak, augusztusra mindössze 20 százalékot tesz ki azoknak az aránya, akik nyugdíjasként Botkáékra voksolnának.

Ha csak a 65 év felettieket nézzük, még durvább a zuhanás. Ebben a csoportban is májusban voltak a csúcson a szocialisták 33 százalékos támogatottsággal. Az azóta eltelt hónapok alatt az esés itt még szembetűnőbb, augusztusban mindössze 19 százalékos volt az idős emberek körében a támogatottságuk.

Az eredmények azért meglepőek, mert a nyugdíjasok körében magasabb a kormányváltást akarók aránya, és a Fidesz mellett az MSZP (volt) az a párt, amelyik népes táborral rendelkezett e társadalmi csoportban.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Nem hiszem én ezt. Ez csak arra jó, hogy próbálják amortizálni az MSZP-ét. Valahogy nekem ez tipikus fideszes húzásnak tűnik. Épp az idősek kedvelik a pártot a legjobban. És vonával mi van?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Béla333: Igazad van... de mentségemre legyen, hogy egyetlen "mocskos száju" kommentelő nem kifogásolta ezt a stilust, csak Te. Egyébként @Peller Anikó szerintem férfi.
Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: Anikó az Anikó...:)))
Osztán haggyad mán ezt az Alzheimeres levitézlett tehenet, aki sügérnek képzeli magát... :))) Ne etesd, ne hosszabbítsd a szenvedéseit... :))
Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: nemáááááááá... Bakker, akkor nem udvar izé neki többett... :))))
szaboria1
@Béla333: Tegnapi kép az összefogás jegyében KOM mozgalom 9 párt részvételével. Molnár épp Gyurcsánnyal beszélgetett.
Egyet kell tudomásul venni ahány ember annyi vélemény azzal, hogy valaki kiáll egy párt mondandója mellet az még nem biztos, hogy tagja is csak szimpatizál a mondandójával.
Béla333
@szaboria1: 04.12
A szimpatizálás egy párttal nem jelentheti azt, hogy a más véleményen levőket jogunk lenne személyében sértegetni, mocskolni, a másik által szimpatikusnak vélt pártot, annak tagjait személyükben alázgatni - ahogy itt teszik jó néhányan!
Lehet ezt csinálni, de akkor olyan lesz a válasz is!
Tudod: Adjon Isten...Fogadj Isten!
Eladott Ország
nepszava.hu/picture/113155/normal/452/00452094.jpeg
Mint Mátyás király, ha nem is álruhában, de a jó miniszterelnök lemegy a nép közé körülnézni, illetve "konzultálni." És, ha már arra járt, rögvest beígért egy nyugdíjemelést, ha a "gazdaság engedi, újra "emelek." (Mi meg lehet hogy barikádot)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.