Egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezték azt a férfit, aki a gyanú szerint májusban leszúrta, majd egy táskába rejtette és elásta áldozatát Budapesten.

Szökés és elrejtőzés miatt rendeltel el a a Budai Központi Kerületi Bíróság vasárnap az előzetes letartóztatást. V. Zsolt a gyanú szerint májusban egy vita utáni dulakodásban legalább 70 késszúrással megölte az áldozatát, a holttestet egy nagyméretű vízhatlan táskába tette, majd Budapest XI. kerületében, egy fás, bokros területen elásta.

A gyanút a többi között a helyszíni szemle adatai, a telefonszolgáltatók válaszai, a tanúvallomások és a gyanúsított beismerő vallomása támasztják alá.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján szombaton közölte, hogy emberölés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 31 éves férfi ellen. Ismertették: korábban bejelentést kaptak arról, hogy május 17-én újbudai tartózkodási helyéről eltűnt egy fiatal férfi. Az eljárás során felmerült a gyanú, hogy a férfi bűncselekmény áldozata lett.

A BRFK nyomozói keresőkutya segítségével hétfőn a XI. kerületben egy fás, bokros területen elásva találták meg az eltűnt ember holttestét. A helyszínelésnél megállapították, hogy a férfit "brutális módon ölték meg, testén hetven késszúrás található". A nyomozók csütörtök reggel saját lakásában elfogták a 31 éves budapesti V. Zsoltot, aki a gyanú szerint megölte az eltűnt férfit.

(MTI)Előzetesben a férfi, aki 70 késszúrással végzett az áldozattal, akit egy táskában ásott el

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Megint más cím, ugyanaz a gyilkosság! A híres pszichológus fiát 70 késszúrással megölték.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.