Gulyás Gergely, az Országgyűlés alelnöke szerint Göncz Árpád akkori köztársasági elnöknek és az Alkotmánybíróságnak "negatív értelemben vett súlyos történelmi felelőssége", hogy az 1989-90-es rendszerváltás után nem léphetett hatályba az igazságtételi törvény. Az Országgyűlés 1991. november 4-én fogadta el az 1944. december 21. és 1990. május 2. között elkövetett és politikai okból nem üldözött súlyos bűncselekmények büntethetőségéről szóló, Zétényi-Takács néven is emlegetett törvényt, amely azonban nem lépett hatályba. Lássuk, kik voltak azok és most milyen pozícióban vannak, akik mások mellett a szavazáson ellenezték a törvényt: Áder János államfő Deutsch Tamás EP-képviselő Kósa Lajos leendő miniszter Kövér László házelnök Németh Zsolt a külügyi bizottság elnöke Orbán Viktor miniszterelnök Szájer József az EP néppárti frakciójának első helyettese Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Várjuk, hogy az ő súlyos történelmi felelősségükről is nyilatkozzon Gulyás...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán és bűnbandája BŰNÖS. Az ítélet kötél általi halál. Az akasztás helyszíne: a felcsúti stadion. Időpontja: hamarosan... A belépés ingyenes. A teltház garantált.
tudode
Miért nem Orbán Viktor kapta elő ACSARKODÓ KAFTÁNJÁBÓL Árpi bácsit, aki KIÉRDEMELTE A NEMZET tiszteletét?
.
Ezek kitörhetnének már a csatorna mélyéről!
.
Ángyán József: A patkánnyal a fényen kell harcolni
nol.hu/belfold/20140111-a_patkannyal_a_fenyen_kell_harcolni-1437237
.
Oszt az sem semmi, hogy
-
Egy évvel a gecizés után: Orbán már tíz fronton szívatja Simicskát
index.hu/belfold/2016/02/06/orban_tiz_fronton_szivatja_simicskat/
.
Az sem fordult elő a történelem folyamán, hogy egy G' szívja az ország vérét, megjátszva az ALI BASÁT!
.
ÉRIK AZ A KIÉRDEMELT "ÖNGÓL"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.