Mégis arra biztat mindenkit, üljön be szavazatszámlálónak. Gyurcsány Ferenc feleségének zuglói fórumán jártunk. Nincs más út, csak az összefogás útja – a többi között erről beszélt Gyurcsány Ferenc felesége zuglói fórumán. Kiderült, hogy van miért izgulnia Polt Péternek, és az is, hogy bár Dobrev Klára optimista az ellenzék választási esélyeit illetően, mindenkit arra biztat, üljön be szavazatszámlálónak. Ha pedig 2018-at elszúrja az ellenzék, akkor hosszú időre el lesz szúrva. Fél órával a kezdés előtt már igencsak nehéz volt ülőhelyet találni a budapesti Thököly út egyik éttermében, ahol nagyjából 150-200 ember zsúfolódott össze kedd délután, hogy meghallgassa Dobrev Klárát. Gyurcsány Ferenc feleségének szereplése egy lakossági fórumon kissé furcsának tűnhet, hiszen ő maga nem politikus (noha vannak, akik szeretnék, hogy az legyen, és akár a férje helyét is átvegye), de havonta egy alkalommal részt vesz egy hasonló rendezvényen. Az tény, hogy rutinos előadóként számos problémára...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Dobrev Klara egy szuperjo fej, es 100 %-ig a ferje oldalan all.
Nagyon sokat jelent, hogy Dobrev ki mer allni az emberek ele, es barmilyen kerdesben ki lehet kerni a velemenyet.
Rettenetesen csodalkozom az emberek viszolygasat az orvosi vizit 300 forintjatol - ha atszamoljuk ezt az erteket, akkor egy csomag Turo Rudi 399 Ft.
Ne haragudjatok, de azt kell mondanom, ha ma Magyarorszagon olyan sotetek az emberek, hogy nem tudjak felmerni, hogy egy 300 forintos vizitdijjal jobb ellatast, rovidebb varolistat erhetnenek el, es inkabb bedolnek az orban propagandanak Gyurcsany ellen , akkor megerdemlik azt, hogy orban meg 100 evig eloskodjon rajtuk.
Ha inkabb megoldas az, hogy nagy nehezen osszesporoljanak egy maszek vizitre penzt, vagy eppen nem maszek orvosra gyujtogessenek csuszopenzt - hat akkor gyarilag van problema az embereknel.
Ha azt az egyszeru kerdest sem tudjak felmerni maguktol, hogy a vizitdij 300 forintja kevesebbe kerul, mint egy csomag 399 forintos Turi Rudi???
Hmmm,,,
mindenar.reblog.hu/cimke/Turo+Rudi
dodóka
@karma1: Mondod te ezt a világ fasza végéről. Miért nem maradtál itthon és akkor végigélhetnéd az igazi magyar valóságot. Különben meg igaz amit írsz, mégha egy kicsit savanyú is...
karma1
@dodóka: Na varj,... Ha neked 46 evesen egy sulyos baleset utan elvesz az uzleted, amit nem tudsz ujrainditani, es van egy lanyod, akit egyedul neveltel fel mindenfele anyagi es erkolcsi tamogatas nelkul, es nem talalnal munkat, meg arufeltoltonek sem, mert "tuliskolazott vagy", viszont kell fizetned a lakberedet, a szamlaidat es enni is kell adni a gyerekednek, akkor szerinted mit kellett volna csinalnom???
Ne folottem itelkezzel, nem en basztam el az orszagot ennyire, meg azok se emelik fel a segguket egy rohadt szavazashoz sem, akiknek a legrosszabb a sorsa, mert tulasagosan kenyelmesek, lustak, es mind azt hiszik, hogy toluk nem fugg semmi se.
Ahova jottem, ott kokemeny munka, adozas folyik, es egy 15 perces orvosi vizitre ( 41 dollart) 8.200 forintnyi dollart fizetek. En szerencses vagyok, mert ahol en elek videken, ott ezek a dijak alacsonyabbak, de a nagyvarosokban, mint pl. Auckland, ugyanezert a szolgaltatasert 75 dollart kernek, egy automatikus gyogyszerfelirasert 25 dolcsit kell fizetnem (kb. 200 forinttal lehet samolni).
Ehhez mit szolna a fidesz? Viszont van CT, MRI, ultrahang, rontgen gep... Ebbol a penzbol, mert ha a kormany elkezdene lopni, masnap mar nem lennenek kormanyon - ilyen rohadt egyszeru.
Es ha hiszed, ha nem, nekem ez az eletmod sokkal jobban tetszik a heti tisztesseges 40 munkaorajaval, mint ami otthon van.
A helyzetet csak ti tudjatok megedesiteni otthon, ha elmentek szavazni, es nem azon acsarognanak az ellenzeki partok, hogy ki kivel, ki kivel NEM...
Neked is, nekem is csak egy eletem van, es nem mindegy, hogy azt milyen minosegben elem le - volt valasztasom, es nem bantam meg.
Eriksson
@dodóka: A helyzet az, hogy karmánk nem a fidesz, ill. nem Orbán elől menekült, hanem saját maga elől futott a világ végéig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.