A kaszinó- és TV2-tulajdonos, filmügyi kormánybiztos Andrew G. Vajna szerint fontos mérföldkőhöz érkezett a Lapcom megvásárlásával. "A Lapcom megvásárlása médiabefektetéseim fontos mérföldköve. Célom, hogy a Lapcomhoz tartozó újságokat és online kiadványokat tovább fejlesszük. A kibővült médiaportfólió az együttműködési lehetőségek kiaknázásával, innovatív termékek fejlesztésével, digitális platformok erősítésével kíván továbbra is érteket teremteni helyi és országos fogyasztóinak valamint hirdetőinek" - nyilatkozta a tranzakció kapcsán az Avalue tulajdonosa, Andy Vajna.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán és bűnbadája kezében van szinte a média 99%-a. Ezekután hol lehet beszélni szabadválasztásokról? Sehol. Ide nem választások kellenek hanem népfelkelés, forradalom, amiben példát statuál a nép és kivégzi ezeket a gazembereket egytől-egyig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@peterkelemen: Már ketten vagyunk aki ezt szeretné. családra kiterjedően teljes vagyon elkobzás és a TEK figyelni min. tíz évig és ha valami pénz mozgás lenne akkor el verni mint a répát.
RonaGyuri
érteket teremteni??? Mármint, hogy ez a Vajna és az érték teremtése??? =))
Sámannus
Jól teszi ha má a tetveknek is bötü köll
Kookas
@volvós: szerinted hány szarvú lehet?
dr. prédikátor
@Kookas: Dugják is a csaját rendesen, hol itt hol ott!!!
volvós
Ez egy elterelés, mert amíg a feleség " dolgozik "
az őreg addig " üzletel "... titokban

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.